terima kasih..


assalamualaikum...


akak nak ucapkan terima kasih buat yg memberi..
 



alhamdulillah....
walapon tak seberapa, tapi bolehla buat menambah apa yang kurang,
tetiba rasa seronok sangat..rezeki ni dapat dikala memerlukan..
hasil pertama berblog..cek dari nuffnang
moga2 akan ada rezeki lagi selepas ini...
terima kasih buat kawan2 yang sudi singgah dan click2 pada iklan akak tu ye...
sangat2 akak hargai




ini satu lagi..dah lama sangat akak dapat,
tapi tu la..asyik lupa je nak up...hehehe sorry yana
dapat hadiah cute dari yana..beserta surat..
terima kasih sangat2 yana...abg adam suka tengok hadiah cute tu,
dia dah lekat dekat peti ais pun


 
moga persahabatan kita dialam maya ini terus kukuh,
teringin juga nak jumpa kawan2 dialam maya ni,
sebab ada antara kita ni duduknya dekat2 jugakkan,
cuma itu lah belum rezeki nak jumpa kan..

satu hari nanti inshaAllah..jika umur kita panjang..

wassalam

Comments

  1. Wah.. tahniah.. nampak hasil berblog suka2 ya..

    ReplyDelete
  2. mcm kite wlpun sejemput je amount je tp gembira bukan kepalang..
    ye la 4 taun berblog..baru 1st time dpt tuaian pertama..hihih..
    duit tu pon topap beday aryan haritu..sebab sblm ni tulis tabung aryan kt link nuffnang tu..
    ni dh tukar sume baru dh xde tabung aryan..so mama bole la guna pasni..wakaka

    ReplyDelete
  3. wahhh alhamdulilah rezeki yang datang bergolek golek orang kata ni hihihihi

    ReplyDelete
  4. Alhmdlh, menghargai yg sedikit, membuat kita hepi ;)

    ReplyDelete
  5. Tahniah rezeki juga tu, jumlah bukan ukurannya.. :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah..
    Alhamdulillah.. Dpt jgk merasa duit hasil berblog. Ira x penah lg. Username n pwd nuffnang pun da x igt.
    Da lama x click2 iklan nuffnang. Blog baru ni xde ek iklan nuffnang. Ke sbb tgk kat phone, xde iklan. Hehe..

    ReplyDelete
  7. Tak sabar nak dapat cheque dari Nuffnang jugak....

    ReplyDelete
  8. merasa juga ye kak, saya setakat ni belum pernah merasa
    maklumlah awak tak popular...hehe
    nanti ada rezeki kita jumpa ye kak, dekat sangat kita duduk pun =)

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

Popular Posts