dua gambar dua cerita


assalamualaikum...

akak sekarang dah tak aktif sangat dengan fb,
update status pun dah lama tak buat,
ada tak ada pun share cerita dan gambar dekat blog ni je,
sebab dekat blog ni tak ramai sangat yg follow,
dekat fb tu sekali kita post ramai lak yang tengok,macam segan pun ado hehehe
sesekali buka juga tengok citer kawan2...


baru2 ni buka fb tengok status adik2 yg ditagged kat akak dorang nih..
tetiba jauh dilubuk hati terasa syahdu


I miss all the little time we shared,
For there were so many good moments,
Looking back on my life's assorted scenes,
I realized you guys taught me what love truly means;
My sisters were my trusted confidante and best friend,
On whose loving support I could always depend....
Me love u long time!!! 

oh..yang diatas memang bikin syahdu

tapi yang ini...

wak doyok punya status kat wechat..
haaa...yang ni betul2 bikin akak kawasan panas..hahaha


status ni bikin kakak2 dan adik panas..
apa taknya..dia guna nama gelaran kekecik dulu..
nasib nama akak ni glemer sikit..kahkahkah

ko ni wak..memang tau,suka cari pasal..
nanti la memang nak kena sekeh ler tuuu...

wassalam



Comments

  1. saya pon dh malas nk buka fb sangt..mcm2 hal je..
    better sy bebel kt blog sy sendiri..hihi

    ReplyDelete
  2. tak dapat cam akak mana satu huuuuu

    ReplyDelete
  3. sama lah kak... saya pun jarang update facebook... Blog kalau boleh nak update hari2....
    Kadang2 bila adik2 duk msg gambar mereka selfie dgn mak pun dah boleh menangis...
    Mmg dah rindu tahap gaban dgn mak dan adik beradik :'(
    Pandai wak melawak... owh, patut lah nama wak, ambil yg belakang jer :)

    ReplyDelete
  4. Glamer gelaran k.lah.. Isabella..
    Tapi mcm standard lak nama tu
    Isabella anak pak dolah..
    Masa ira kecik2 pun kwn2 suka nyanyi lagu isabella anak pak dolah..

    ReplyDelete
  5. selalu jugak nak kumpulkan kawan ni... cara paling senang buat makan2 tapi kengkawan skrg mcm susah benor nak datang... memasing ada komitmen sendiri kan...

    ReplyDelete
  6. wak doyok tu sedara ke? siap blh tau nama zmn muda2 dulu... tp mmg yelah adik2 lah kwn kite duania akhirat...

    ReplyDelete
  7. hihi..

    akak, sama la dgn saya.malas nk update kt fb bagai.suka lagi kat blog.

    ReplyDelete
  8. Haha.. wak doyok ni memamg kelakar la.. pandai dia mengusik akak2nya yang jelita ni.. kalau dia cakap gitu maknanya sebaliknya tu.. saja nak buat orang panas hati tu..

    ReplyDelete
  9. samalah saya pun, jarak sangat buka fb
    banyak dekat blog aje, rasa cam safe sikit...hehe
    saya pun ada sorang adik lelaki yang suka sangat menyakat =)

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

Popular Posts