ok lah juga tu


assalamualaikum....

seronok tengok kawan2 yg suaminya boleh memasak..
en.azmi akak tu...kalau bab memasak tu memang tidak lah kan..
pernah juga tolong memasak bukan tidak pernah langsung,
cumanya tidak lah pandai sesangat..
ada tak ada ayam goreng,ikan goreng,sambal sardin..

tapi hari tu...
en.azmi memasak..
anak2 kemahin lagi memuji..
"papa masak sedap..mama masak tak sedap.."
amboiii pandai sangat abg adam tu nak beli jiwa papa dia ye..
sampaikan mama pun terkena sekali...hahaha
takpe..takpe..mama faham,kita puji papa ye...
mana tau nanti2 papa boleh masak lagi








ini je la pun yg en.azmi masakkan tu..
alhamdulillah kenyang akak dan anak2 makan,
mujur tak kena cirit birit..hahaha

wassalam

Comments

  1. kira boleh jugalah masak kan
    suami saya maggi aje dia expert...hehe

    ReplyDelete
  2. Ok la tu ada improvement. Kene rajin puji, baru smgt abg mie nk try msk benda lain plak.. Diaorg ni lg kreatif. Hehe..

    ReplyDelete
  3. ini jer??? Ini dah lebih dari hebat ni kak... hahaha anak2 harus la kan, over lak nak "buy" papa.

    ReplyDelete
  4. mesti pedas tu hihihihi :p

    kan mesti kena puji selalu baru lah dorg rajin turun dapur. cuma memang tak dapat dinafikan org laki ni masak sedap cumanya dapur aje la berselerak sikit hihihihi

    ReplyDelete
  5. ok la tu kan.
    adam bg semangat kat papa supaya next time masak lagi..

    ReplyDelete
  6. Kalau saya masak spageti bolognise kat rumah ni, saya dan Irfan ajelah yg ulang makan... Yang lain2 jeling sebelah mata jer...
    Patut sgt puji en Azmi byk2.... mana tahu lepas ni dapat makan spagheri carbonara pulak :)

    Kami buat giliran masak... Weekdays hubby yg masak, weekend sy yg masak.. Nasib lah giliran hubby lagi byk dari saya punya.... hahhaaha

    ReplyDelete
  7. Suami saya pun jenis tak masuk dpur sangat. Kalau dia masak sekali sekala tu, biasanya ambil masa yang lama sikit la nak dapat makannnya tu..hihi..layankan je asalkan rajin sekali2 nak masak..kita leh rehat kan kak?

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

Popular Posts