optimus prime pulak dah..


assalamualaikum...

ada hero dua orang memang macam ni lah agaknya kan...
hehehe...papa garang tapi bila berkaitan dengan anak,walapon anaknya takde ingat je..
semalam berjalan2 dikedai buku,mencari sesuatu..terjumpa sesuatu..

kata en.azmi " beli saja la.."
tengok tu..kalau untuk anak2 boleh aje, ok lah mama tak kisah sangat,
cumanya terpaksa beli yang sama lah sebab adrien punya takde..




optimus prime in the house yo..
adrien minat bumblebee..tapi disebabkan hanya ada topeng optimus prime,
jadi mama beli je yang sama kalau beli satu nanti berebut pulak..
dah ada dua sekarang ni optimus prime kat dalam rumah tu.
bisinglah...dok hiyaarrrkkk....hiyaarrrrkkk...
ikutlah anak-anak ye..asalkan bahagia..
lepas ni taktau apa pulak,jangan minta ninja turtle pulak dah la...

setakat ni..rancangan kegemaran dua hero akak tu...

upin ipin
pada zaman dahulu
boboiboy

power rangers
tenage mutant ninja turtle
ultramen
tom & jerry

jadi takde la nak berebut sangat chanel tv dengan mama
sebab masa cerita ni ada je,anak2 tengok cerita dorang..

wassalam

Comments

  1. hahahahahaha selalu kena gitu kan kak. nak beli pape kena beli bagi adik. kalau tidak nanti mula ada yang jauh hati la ape la hihihihi

    ReplyDelete
  2. ARYAN KITE PULOK..DULU MINAT UPIN IPIN..
    SKRG ULTRAMAN LAK..ADOII..KLU NMPK TOPENG ULTRAMAN MCM NI MAU DIA NK GAK NI..

    ReplyDelete
  3. Biasa la bdk lelaki kan.. Itu la minat dia. Klu dia minat frozen, risau mama nnt. Adelya punya xde ke? Hehe..soalan bg pihak adelya.

    ReplyDelete
  4. Optimus prime versi harimau malaya...
    Anak2 saya belum kena lagi badi transformer ni.... hihihi

    ReplyDelete
  5. saya minat semua kartun... anak takdak lagi... baru je abis tengok Penguins of Madagaskar...

    ReplyDelete
  6. Haha.. cutelah diorang berdua bertopeng optimus prime ni.. tul kan, dua hero kena beli dua barang baru tak berebut. Mujur juga setakat hari ni, Nazif ni boleh lagi cautim, asalkan beli sesuatu utk dia,dia dah ok.. risau gak nak beli dua yang sama, sebab biasanya taste naim harga boleh tahan.. adik dapat yg rm10 pun dah happy, legala bab tu..

    Minat kedua2 hero akak ni lebih kurang sama dsngan hero kat rumah saya ni, kecuali power renjers dan ninja turtle.

    ReplyDelete
  7. saya ni pun ada sepasang naik pening nak puaskan hati dua2
    kalau beli untuk sorang, kena beli tuk sorang ni juga
    dah dua2 lain jantina, payah sikit
    tapi bila dibeli, jealous pula. sudahnya, tak payah beli...hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

Popular Posts