mai secawan


assalamualaikum...

nah dia dah pandai dah..
tak lama boleh tolong mama la ni,
macam dah boleh diharap dah ni..hahaha






tengok tu semangat adelya membuat air
tengok abg adam lagi semangat..
beria minum air yg adelya buat,
sampai adelya pun naik hairan tengok abg adam minum..hahaha
biar betul abg ni,bersungguh minum,mcm betul2 ada air je..
nanti kalau auntie2 datang rumah boleh la adelya buatkan air ye..

abg adam kata lepas ni mama beli dapur pulak ye,
macammana nak masak ni dapur takde..
amboiii abg adam dia lak yg over..
ye lah..ye lah ada rezeki mama belikan ye..
nak bg gigirl main permainan gigirl la,asyik tolak lori je,
risau mama..pada hal mama pun over,sbb tgk mainan masak2 cute jek..hehehe
nanti dah beli boleh la mama join main dgn adelya.

semalam abg adam buat air,papa pun kena minum..
kena la papa join main jugak, selagi tak buat2 minum selagi tu la kena paksa..kih3
terpaksalah en.azmi melayan
mama lagi dasyat..siap cakap, ini kalau isi air betul pun ok gak kan...
terus kena sound dgn en azmi
"jgn nak buat pasal..kang habis banjir rumah"...
kah3...takpe anak2 papa takde nanti kita isi air betul2..
pastu mama buat kek,kita isi dalam pinggan comel2 tu ye..

wassalam

Comments

  1. nama anok same..hihih..

    *salam perkenalan..

    ReplyDelete
  2. samalah dengan anak-anak saya kak
    suka sangat kalau main benda gini
    kita pun kena main sama pula tu =)

    ReplyDelete
  3. cantiklah mainan tu..macam betul2 je..

    ReplyDelete
  4. assalam akak
    thanks tau akak.sokmo singgah blog n tinggal komen.ni bru su dtg nk melawat kawasan.huhuhu..

    sporting mama..suka la adelya mama abang papa minum air yg dibuat..

    ReplyDelete
  5. Wah rajinnya anak dara sorang ni. Nnt blh la buatkan mokde air ye.

    ReplyDelete
  6. Pandai adelya main masak2... Cepat lah mama boleh goyang kaki...

    ReplyDelete
  7. Kat rumah saya ni biasa je basah lantai walaupu tak main masak2 pun.. hihi. Namanya budak ya.. kalau ada anak perempuan mainannya macam inilah ya. Seronok juga drp asyik main kereta dan robot dan kejer2 je..

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

Popular Posts