sila berusaha anak2

assalamualaikum....

janji harus ditepati hihihi... dah lama abg adam nyanyi kat telinga mama ni...nak lego...nak lego.. tak sampai hati nak hampakan
semalam mama pun beli la, tapi bukanlah jenama lego, brand biasa2 je,asalkan bentuknya macam lego itu dah memadai. mama beli dekat diy je,harga bawah rm10,beli dua lah utk dua hero tu...mlm terus masing2 tak sabar nak buat, sebenarnya ok juga beli permainan ni dapat menguji kesabaran dan daya kreativiti anak2.. tengok gambar dan mula membina kereta bomba masing2... hah macam2 gaya budak berdua tu.. tekun sangat dah gayanya...

wassalam

Comments

  1. ooo... minat membina lego ya? Bagus ni, meluaskan imaginasi kanak-kanak..
    Adam , Adrien, jaga baik2 lego2 nya ya...

    ReplyDelete
  2. lego ni bagus leh asah kretiviti dorang..

    ReplyDelete
  3. bagus main lego ni..leh asah minda..
    cuma 1 je xtahan..kalo sepah, terpijak kaki..sakit tu..hehe

    ReplyDelete
  4. lepas tu boleh jadi salah satu cara nak 'diam' kan dorang hihihihi

    ReplyDelete
  5. same dgn aryan la..suka main benda mcm lego ni..tp bukan brand lego yg mahal tu..biasa2 je..
    dh la benda kecik pastu hilang bising..adoii la..

    ReplyDelete
  6. Bgs gak main lego ni kan.
    Aimy pnya da x cukup sifat. Dia excited skejap je. Kitaorg da lama x belikan aimy mainan. Dia pn x mintak.. Hihi.. Jimat ibu..

    ReplyDelete
  7. senang beli sorang satu.... baru tak bergaduh.... bukan main ralit lagi masing2....

    ReplyDelete
  8. hehe...samalah dengan afif
    suka sangat main benda tu
    tapi last-last, mama juga dia minta tolong
    alasan dia, "afif tak pandai"

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

Popular Posts