siapalah saya..


assalamualaikum...

okeh cerita ni memang dah agak lama terperam
hahaha..sabor je la ye..

apa nak buat akak asyik lupa je kan
bulan lepas meraikan penyelia akak yang akan bersara,
siap dia yg belanja kami semua,
makan kat hotel uitm je

tapi makan kat mana tu tak penting sebenarnya
yang penting kami semua happy,
walapon majlis persaraan.happy tu tetapp okeh..
dalam hati sedih sebenarnya

takde lah lagi orang yang boleh disuruh itu dan ini...hehehe
en.roslan ni dah macam ayah2 dah akak rasa
baik sangat orangnya,mintak la tolong apapun,mesti dia buat
walapon dia kadang2 dia cerewet itu tak kena,ini tak kena
tapi hati dia baik sangat...kami cakaplah apapun,
kutuklah apapun dia senyum jeee...
kalau suruh call kan responden pun dia tolong,
lepas ni dah takde sapa la yang nak akak suruh tolong call kan..
masa menulis nih tetiba rasa rindu lak dekat en.roslan
yang sangat glemer dengan ayat ini
"siapalah saya..." ayat yg dah sinonim dengan dia
hampir semua orang pun tau(org kat jabatan akak ni je la ye,bukan seluruh donia pulak..hahaha)




semua pun sporting..hehehe
sebab orang yg tak sporting takde masa majlis nih
yg wanita berbaju coklat bertudung krim tu tim.pengarah kat jabatan akak,
sporting sangat orangnya,tengoklah tu..melayan je kitorang suruh buat apapun
bos akak yg berbaju biru tu,
ada yang kata nampak muda hari tu,
memang muda lagi tu,muda pada akak(yee...akak dah tua..hehehe)
baru 33thn umurnya

en.roslan haruslah yg tengah2 tu..
semoga en.roslan terus berjaya dalam segala bidang yg diceburi selepas bersara ni
moga ukhuwah antara kita semua tidak terputus dengan persaraan ini..
nanti nak berfamily day kami akan ajak en.lan join okeh (macam le en.lan tu baca blog akak ni, malah dia taktau pun kewujudan blog ni..)

komen tentang makanan kat hotel uitm..
ok menepati selera akak ni...


antara yang berjaya akak rembat dihari kejadian
desert tu..hmmm memang sedaplah..rasa nak buat sendiri je nanti
nasi dan lauk2 tu pun menyelerakan akak,
paling akak suka sayur dengan cendawan apa tah tu..memang sedap
sampai ulang ambil dan ratah je sayur itu..sedap3

okeh sampai sini dulu la akak membebel

wassalam

Comments

  1. bersara dah ye, teringat abah pula kat rumah
    anyway menu tu buat lapa lah
    nak p makanlah sat =)

    ReplyDelete
  2. salam akak...siapalah saya..ehehe..mesti nanti sunyi juga kan sbb en roslan dah bersara

    ReplyDelete
  3. selamat bersara buat en lan.
    mesti terasa kan org yg sntiasa bersMa xda..

    ReplyDelete
  4. Semoga lepas nie ada jgk penyelia yg baik mcm En. Roslan tu.

    ReplyDelete
  5. Bestnye mkn kat hotel.. :)
    Slmt bersara buat en roslan.
    Entry yg ni guna hp jgk ke?

    ReplyDelete
  6. wahhh meriahhh..nmpk sedap mknan tu..

    ReplyDelete
  7. wah seronok kalau dapat bos yag ok ni kan... selamat bersara buat bos tu yer!

    ReplyDelete
  8. Kalau en lan baca entry ni, mesti dia terus jadi pengunjung tetap blog ni...

    ReplyDelete
  9. Bila nak buat dessert yang sdap tu kak? Saya nk tumpang makan sekali? Hihi..
    .moga en lan makin gembira dan bahagia ya.. mudanya bersara.pasti ada rancangan yang lebih besar tu

    ReplyDelete
  10. kalau officemate sporting kepala sama memang syok je bekerja melayan kan kak. kalau ada yg gatal merenyam itu yang rasa nak sepakkkkk aje

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

Popular Posts