sosej roll hangit

assalamualaikum...

semalam dah buat sosej roll ni, dalam 6 roll je,boleh pulak tak cukup.dah abis pun abg adam minta lagi...selera pula makannya yang si adelya pun sama naik juga dok pulun makan,macamkan sedap sangat mama masak tu. pada hal takde letak apapun..

roti gardenia,sosej ramly,telur dan garam..simple je guna apa bahan yang ada kat dapur je la kan.

sebabkan semalam tak cukup pagi ni mama buat lagi,lebih sikit untuk dimakan dan untuk bekalan en.azmi bekerja...kerja dihari sabtu,mama duduk rumah je la dengan anak2...

sekejap je 9 ketul sosej roll mama buat tu dah licin,sambil main sambil makan...
walapon hangit habis juga..mau tak hangit sambil masak sambil layan anak2 nak itu ini..kejap2 panggil...tengok2 sosej roll dlm kuali dah hitam sikit lagi nak rentung...hihihi

tengoklah rupanya yang tak semenggah tu...disusun sedemikian rupa supaya tak nampak yang hangitnya tu...kihkihkih

wassalam

Comments

  1. bebudak mmg suka mkn sosej ... dah lama x buat .

    ReplyDelete
  2. baru tadi pagi bangun tidur saya terbayang benda ni hahahaha scary.

    ReplyDelete
  3. Haha.. hangit pun hangit ler.. kalau anak2 minta berkali2 maknanya sedap sangatla tu.. untung anak2 dapat makan petang yg sedap..

    ReplyDelete
  4. Air tangan mama mmg terbaik... Rentung ke takbelakang kira

    ReplyDelete
  5. selalu jadi kat akak.... hahahaha.. taim tu le depa nak memacam.. tgk kat koli .. hambek ko... itam legam kekadang tu..

    ReplyDelete
  6. Hangit2 pun licin.. Sedap la tu. Seronok kalau ank suka mkn kan..

    ReplyDelete
  7. asalkan air tangan mama. semua pun sedap ;)

    ReplyDelete
  8. Dah lama tak buat sosej roll nih.

    ReplyDelete
  9. yg pnting air tgn mama :)
    ttp sedap dimakan :)

    ReplyDelete
  10. hehe...hangit pun kalau dah lapo
    makan juga kan kak =)

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

Popular Posts