omel sangat ye tuu..


assalamualaikum..


sesaja petang2 ni nak bercerita pasal gigirl2 nih...





daeisha dynara bt daniel

ok ini anak buah akak, cucu perempuan pertama..
arwah pak berahim dan arwah mak limah,
cucu lelaki ada 5 orang..
kalau anak2 ramai perempuan,datang kat cucu ramai lelaki
mujur la adelya ada geng..hehehe
tapi macam taktau la nak geng ke tidak,
tengok kakak daeisha nih ala2 gigirl gitu..
tengok tu pergi kenduri,bertudung dan berbunga besar didada..
amboihh kemain... ini ikut peel mummy dia la ni,
suka sangat bergaya nih

adelya akak letak headband kat kepala, tak sampai sesaat dia buang..
hangin je mama...nak bagi nampak gigirl pun taknak..
nampak sangat sempoi macam mama dia ni..hehehe




aimy qairina azizul..

ini pulak kakak aimy,
geng adelya sebelah family en.azmi
oh ya..ibu aimy ada blog tau..
sesapa yang belum berkenalan boleh la berkunjung ke blog ibu aimy..
dear diary boleh la kita meramaikan kenalan dialam maya ni..
cumil kakak aimy bertudung..

sebelah en.azmi..
ada 2 cucu lelaki dan 2 cucu perempuan..
inshaAllah...ada rezeki nanti bertambah lagi..
tahun depan adik en.azmi bakal melangsungkan perkahwinan
lepas ni makin meriah lah rumah tok dan wan dengan gelagat cucu2 nih.
kalau family akak ramai gigirl..
family en.azmi sama je..6 beradik 3lelaki 3perempuan




ok..ini si comel mama..
yang banyak sangat akal dia sekarang nih
dah pandai nak bawa kereta sendiri..heheheh
berebut stereng dengan abang adrien..kalah dah abang adrien sekarang ni..
mulu pun bising je...
paling kerap panggil "mama..mama..."
sangat suka pergi ke dapur..haa ini bagus dah besar nanti rajin2 ke dapur ye..
 senang sikit mama bila ada pembantu nanti.

wassalam



Comments

  1. sebelah suami dan saya, aisyah anak saya cucu perempuan sulung =)
    kecil lagi kak, sebab tu adelya tak nak pakai headband
    nanti dah pandai bergaya, semua dia nak cuba cam aisyah =)

    ReplyDelete
  2. Hehe.. Segan plak k.lah promote blog ira kat sini. Dah ler jarang update. Anyway tq ye.. :)

    Adelya kecik lg utk melaram. Tggu la besar skit lg mama. Siap la adelya nk baju princess, semua ala2 princess.

    ReplyDelete
  3. hehehe comel comel belake... eh takper kak, nanti esok dia dah start berkawan, akak lak pening bila Adelya nak melaram jer... macam Jelita ni sama la dulu nak letak sepit rambut punya la perang... sekarang dia lak lebih2 siap pilih letak sendiri la sepit2 tu semua... walhal mak dia ni still menten selamba.

    ReplyDelete
  4. sebelah kira mama papa ada cucu 3 laki 2 perempuan. sebelah suami Uwais sorg je cucu dorg buat masa ni. habis la abg adrien skang. takleh nk kosa veto dah kt stereng abah hihihihi

    ReplyDelete
  5. teringat anak saudara lelaki bagitahu, kat umah atok sebelah mak best sebab sepupu ramai lelaki, kat sebelah umah atok sebelah ayah best kalau bab makan jer.... sebab ramai pompuan... oh yer ker? kami kuat makan lah yek... patut lah semua montel2 hahaha

    ReplyDelete
  6. ramai sepupu perempuan best la besar nanti..
    dah nak masuk dpur ye adelya..sikit hri lgi blh tlg mama le tu..

    ReplyDelete
  7. Alololo, semua comel2.... geram nak cubit2.. Nasib baik aunty duduk jauh :)
    Kalau anak buah belah saya agak balance boys dan girls, tapi kalau belah hubby lagi ramai anak buah boys... Aisyah lah yg girl paling kecil (walau skrang dah tak berapa nak kecil).... Yg lain semua boys....

    ReplyDelete
  8. Kami keluarga yang sama gak..Kat rumah tapah, ramai lelaki, jadi naim seronokla kalau jumpa sedara tapah. Kat kg pasir mas pulak orang seronok nak main dengan dua beradik ni sebab dioranngla yang paling kecik..diorng tak kalau kena masa memang buli paksunya..

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

Popular Posts