Saturday, 28 February 2015

space u8,aroma hijrah

Assalamualaikum...

Memandangkan tuan rumah tak jadi datang,en.azmi ajak keluar jalan2,kami ke space u8,saje nak tengok tp sayang banyak kedai yg kosong disitu,mungkin tempat tak strategik kot. Pusing2 sekejap sambil layan anak2 main


Rm5, masa unlimited main la sampai pengsan,abg adam dah penat tp adrien nak main lagi,sudahnya kena ajak balik juga sebab abg adam dah mengamuk nk air.

En.azmi ajak makan,akk mengikut je,nak makan nasi arab katanya,ok jom la..sbb sebelum ni dia ajak tp akak taknak,sekali ni ikut je la.


Ni je gambar yang sempat diambil,kek ais krim satu slice rm7,sedap keknya,itu nasi akak,chicken kabsa boleh juga nk ambil mandy,akak taktau apa bezanya hehe, single rm17,nk mkn utk berdua dan berdulang pun bole klu x silap tp en.azmi nak lauk kambing,so ambil yg single je yg kambing rm19,sangat kenyang sebab nasinya banyak.

InshaAllah ada rezeki bole makan lagi.

Wassalam

7 comments:

  1. nasi yang lagi satu dia mcm ada rempah ape ntah. pastu nasi tu ada kaler. kalau yang kat restoran kira pegi tula. ktorg mmg suka nasi arab. amazingnya kira boleh habiskan nasi yang banyak itu kihkihkih

    ReplyDelete
  2. lepas keluar peluh... makan heavy heavy... nasi berminyak memang sedap kalau makan gitu jer... saya pun suka makan nasi ala ala beriyani nih...

    ReplyDelete
  3. dgrnya mmg space u8 dah semakin lengang. mgmt kna buat apa2 event utk tarik pengunjung la kot.chicken kabsa tu nampak sedapp. apa nama restoren nasi arab tu?

    ReplyDelete
  4. space U8 memang xbyk kedai buka kan..tp setakat dtg nk mkn or nk bg anak bebas sikit bole la..sbb xramai org..hihih..dh lama xg la..

    ReplyDelete
  5. Penah g skali je kat sini. Saje jln2. Yg menarik kat sini surau dia je.. cantikk..

    ReplyDelete
  6. Saya pun suka makan kat sini.. suasana ok dan makanan pun sedap..

    ReplyDelete
  7. tak penah sampai lagi
    gambar kek tu buat saya lapo...adeh
    nanti sambung bom lagi blog akak
    take care akak ye =)
    assalamualaikum

    ReplyDelete

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...