bunga nenas,ais krim pasu

Assalamualakum...

Hari ni kata en.azmi nak bagi mak rehat tak payah masak,jadi dia ajak makan kat luar. Lepas zohor gerak ke mentakab adik2 ajak makan ayam penyet kat star mall.pastu layan anak2 bermain pulak


Semua pakat naik haiwan yang bole gerak tu,mak2 sedara jadi mangsa kena bawa,mama pegi beli kasut dorng naik sampai 2round,adelya pun kemain suka siap lambai2.

Kemudian ke TF temerloh abah nak beli barang dapur. Kat sini lak 1st time


Makan aiskrim pasu,siap isi jelly macam tu,adrien kata cacing hahaha...rege rm9 sepasu,kalau pulangkan pasu dapat rm0.50.


Ini pun 1st time,cantik bole buat bunga tangan ni cuma tambah riben dah hias sikit hahaha, bunga nenas namanya ni sebelum ni akak memang tak pernah tengok.

Malamnya en.azmi ajak makan diluar lagi sebab semua dah penat nak masak.

Wassalam

Comments

  1. saya tak pernah try lagi aiskrim pasu. saya pun beranggapan macam adrien sebenarnya.. tu pasal tak mencari benda ni..

    ReplyDelete
  2. Dah penah try aiskrim pasu tu. Tp yg mcm cacing tu dia letak 2 je..
    aimy pun sama..dia ingat cacing, sib baik dia x buang..

    ReplyDelete
  3. tak pernah rasa nk mkn eskrim pasu tu. entah lah wuuu

    ReplyDelete
  4. aiskrim pasu tu, erkkk..harganya pun buleh tahan ek..

    ReplyDelete
  5. akak, yg ni mmg nampak mcm ccg je..
    sy pon x try lagi.sbb msh bpntg ais..

    ReplyDelete
  6. yelah, cam cacing...hehe
    saya belum penah makan lagi aiskrim pasu tu
    tapi tak ada keinginan pun sebenarnya

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

Popular Posts