Perpustakaan...upin ipin

Assalamualaikum....

Pagi tadi bawa anak2 ke perpustakaan,ini sebab abg adam jelas adrien pegi perpustakaan dgn kawan2 taska hari tu la.
Dekat situ bukan nak membaca berlari je dua beradik pun sbb konsep kat situ pun santai,kebanyakan kanak2 pun berlari...adoii malu le pulak org nk membaca anak2 akak berlari..

Anak dara je yg rajin,sempat la mama bacakan 2 buah buku lepas tu en.azmi ajak keluar,ingatkan nak tgk movie 3D,tapi sedang dibaiki,oh ya kat perpustakaan ni ada movie 3D dan 6D,tp kata en.azmi yg bawa anak besar adelya bole masuk yg 3D je,xtau la betul tak,tengok movie ni kena bayar,harga taktau sebab tak dapat tengokkan,mungkin lain kali.


Lepas kena marah dengan papa sebab sesuka hati lari kat jalan tak toleh kiri kanan,mujur takde kereta.

Lepas tu jalan2 cari makan.en.azmi ajak ke kedai upin ipin kat seksyen 13.kami ikut je...kat sini sedap mkanannya ada nasi campur lauk pun best,cuma kali ni takde pulak asam pedas keladi yg akak suka tu...


Dah datang sini kena pow lak topi upin ipin sorang seketul..layan la bukan selalu pun,pastu abg adam minta nak bergambar dengan upin ipin,walapon hanya gambar lukisan didinding pun jadi lah...

Wassalam

Comments

  1. Tak pernah sampai lg kat sini...dah dpt bayangkan kalo bawak si haikal dgn si kakak pun mesti isu yg sama. Membaca nye idok...buat bising je nanti. *_*

    ReplyDelete
  2. hihihihihi bebudak kak. orang pun paham hihi

    ReplyDelete
  3. Mcm best je library kat sini, boleh la ajak aimy ni..

    ReplyDelete
  4. hihi.xpa janjibada kenangan kan adam :p

    ReplyDelete
  5. library mana ni kak, shah alam ke?
    lama dah tak p

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

Popular Posts