lepas bebas

Assalamualaikum semua....

Sesekali mama bagi peluang main diluar,bukan main gumbira anak2 ni...


Tengok la tu semangat 3 beradik ni bermain,mula2 main bola dah dapat penyapu terus main penyapu yg adelya pun tak kalah semua benda dia nak pegang,main la anak sementara papa takde,kang papa balik..dok dalam rumah je la..


Berusaha naik basikal.. Ok dah tu hehe..nanti2 kita main lagi ye...

Wassalam

Comments

  1. Budak2 suka sgt dapat main luar rumah...
    Kalau kat sini lagi lah saya kalah dgn anak2... bila tak bagi main kat luar, mula lah mereka berhujah hingga kita pun mati kata-kata dan terpaksa mengalah.. jadi bawak juga lah main kat luar walau suhu hampir negatif... huhuhu.. janji anak2 happy kan?

    ReplyDelete
  2. syok tengok gaya diorang dapat main kat luar tu...ruangan lapang dan ada udara segar buat diorang rasa bebas kot..

    ReplyDelete
  3. Rumah teres berpagar ni, confident sket nk lepas anak main diluar. Mcm rumah kami payah skit nk bg main kat luar. Kalau aimy nk main kat luar pun, bila blk kg je.

    ReplyDelete
  4. sekali sekala kan kak, samalah
    most of the times, kat dalam rumah aje
    tapi taman permainan dekat, so kadang bawa juga ke sana
    janji diorang seronok sambil beriadah =)
    kite pun tumpang happy dak

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

Popular Posts