kacang poll

Assalamualaikum...

Selalu tengok member update kat fb pasal kacang poll tapi akak taktau  mcm mana rupanya.

Tadi disebabkan anak² bangun tido awal terus en.azmi ajak ke pasar karat kat stadium shah alam.moh le anak² kita jalan2,sampai je penuh dah parking,amboi awalnya dorang semua ni datang.mujur la dapat parking yang dekat.

Pusing2 je sebab taktau apa nak dibeli,jumpa udang besar 1pinggan rm20,en.azmi beli suh buah masak lemak cili api. Kemudian jalan2 beli lak baju anak2 sorang selai dan mainan lego sorang satu juga..bertabahlah jadi mak2 ni.

Dah penat nak balik tetiba jumpa orang jual kacang poll JB,jom le kita cuba,sekali tengok si penjual mcm kenal,oh mmg kenal pun, adik ipar tak jadi akak hehehe...bdk tu boifren adik akak dulu,tegur je mcm biasa,dah takde jodoh kan,nak buat macammana.


Kacang poll JB rm6 satu set dgn roti tu ye,kata adik akak yg kat JB sedap,akak taktau sebab tak penah makan,tapi akak rasa yang ini pun sedap je.. Hehehe

Ok la da dua hari dok citer pasal makan je pulak.

Wassalam

Comments

  1. memang mengundang betoi ni kakkkkk. dah lama teringin tapi kat sini tak pernah jumpa nak buat sendiri macam banyak sangat barang nak kena guna. macam renyah huuuuu telan air liur jela hukkkk

    ReplyDelete
  2. Hmmm dari rupanya tu tak macam kacang pool JB lah.. cuba gugel tengok gambar kacang pool JB.... lain... ramai suka kacang pool ni tapi saya kurang suka... mungkin sebab saya suka sambal dan kacang pool ni takder sambal...

    ReplyDelete
  3. masa pregnant kan aryan dulu teringin nk mkn..gara2 tgk jjcm la xsilap..
    try cari kt kws selongor ni xjumpa lak..nsi baik xleleh aryan..hihih

    ReplyDelete
  4. 1st time dgr kacang poll ni..
    best ye? Kuah dia mcm mana tu? Ada telur ye? Hehe.. bnyk lak tnya..

    ReplyDelete
  5. assalamulaikum kak! kembali attack blog akak arini

    emm..saya plak tak penah dengar
    first time dengar ni
    macam bubur kacnag biasa tu ke rasa dia

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

Popular Posts