syoknya main air

Assalamualaikum...

Semalam masa amik anak2 ditaska tecer pesan bawa swiming suit untuk adrien & adelya.wah...aktiviti main air pulak ye

Layankan gambar yg diberi oleh tecer tadi.


Tengok tu adelya...mcm tak sabar je nak main air.


Suka sangat dapat main air nih...


Abg adrien pun sama,tersenyum ceria, pernah beberapa kali ajak pegi waterpark,dia nak belenang katanya.ini kalau abg adam tengok mesti jeles sbb tak dapat join.aktiviti ni untuk budak2 kecik je hihihi.

Nampaknya ada yg sudi nak belikan masa mama post gambar anak2 ni kat family group...alhamdulillah rezeki anak2..mesti seronok dorang nanti.

Wassalam

Comments

  1. Bestnye main air..
    blh la tumpang kolam ye.. hehe..

    ReplyDelete
  2. bebudak mmg lumrah suka sgt main air. hihihi. ktorang kalau basuh keta berdua mesti bawak keluar pool uwais. bagi dia main air. takde la dia tolong basuh kereta sama nanti hihihihihi

    ReplyDelete
  3. amboiii...sonoknya nampak
    ni kalau saya pun nak lompat sekali dalam tu...hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

Popular Posts