semalam punya cerita

Assalamualaikum...

Berasaplah akak menunggu en.azmi ni,lambat lagi nak sampai katanya...hmmm nak buat mcmmana, sambil2 menunggu tu akak update la cerita semalam

Semalam buat keje luar di sg.besar,adoi ada 2 kedai runcit yg perlu disemak harga berpoloh ketiak dibuatnya... Dah penat disitu pergi pulak satu kedai beskal tu,bole pulak uncle tanak layan ahkak yg comel nih,akak nak tanya rege beskal je pun...huhu inilah cabaran kerja akak,itu belum bab dikejar anjing lagi,memang lari tak cukup tanah la dibuatnya..

Walapon orang tanak respon tetap tebalkan muka bertanya... Sedihhh


Ubat hati yang panas,macam biasa kalau keluar area sana mesti singgah kat cendol borhan tu,saja nak lepak lama sikit dengan en.azmi,ini je lah pun masa utk berdua jadi gunakan peluang yang ada sebaiknya...

Dah pekena cendol sorang semangkuk,rojak ayam sepinggan dgn chicken chop...moh le kita balik. Alhamdulillah..

Tapi sekarang ni en.azmi belum sampai lagi,mau kul 7 gak ni sampai agaknya...bertabahlah menunggu

Wassalam

Comments

  1. Sedapnye cendol tu.. time cuaca panas ni pekena cendol, mmg best.

    ReplyDelete
  2. huuuu akak keja pemantauan harga la ni ek? kalau kerja berdepan cust ni memang mencabar minda dan fizikal. moga dipermudah kak

    ReplyDelete
  3. Akak xdtg ke area usj? Rasa makanan kat usj ni makin mahal la.. makan tghari wajib bebelas ringgit. Bukan lauk sampai 4 pun..

    ReplyDelete
  4. dah lama tak pekena cendol burhan tu
    tapi saya lebih suka yang dekat seksyen 7 tu, lagi sedap
    apapun kak, saya doakan moga dipermudahkan kerja akak ye

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

Popular Posts