the avengers

Assalamualaikum...

On the way balik kampung, jalan sesak.. sebab jadi mem besar dapatlah mama update blog dalam kesesakan ni kan.. hihi update citer anak-anak lah, lagipun adrien dan adelya tido..ada ruanglah untuk mama..

Sebelum balik singgah mydin subang beli sesuatu untuk dibawa balik.. terjumpa pula superhero.. apalagi hero2 mama yang dalam trolli sibuk nak amik gambar... layankan aje la


Abg adam pilih ironman,walapon yg sebenarnya dia kata dia hulk org hijau..


Yen kepten ameleka...kemain lagi dia, siap bergaya tu...hehehe


Keterujaan hero2 mama jumpa superhero walapon hanya gambar sahaja.. ok la tu kan

Pesanan buat anak-anak mama:

Biarlah apa yang kita lakukan itu terlihat kecil asalkan ianya memberikan manfaat yang besar buat mereka yang memerlukan.

Wassalam

Comments

  1. :-)) selamat bercuti...bila anak2 aktif sebegini..terasa sejuk je mata memandang kan..

    ReplyDelete
  2. Ai balik kg ya? Hati2 di jalan raya..moga selamat sampai.. seronok sakan la ketiga2 tu dapat jumpa hero2 yang diminati ya.. eh, adelya tak de.. budak pompuan xminat ya?

    ReplyDelete
  3. semoga selamat perjalanan pergi dan balik ... happy je anak2 tu ...

    ReplyDelete
  4. Best lah dpt bergambar dengan avangers ☺

    ReplyDelete
  5. Klaka la yen.. yen kepten ameleka..

    ReplyDelete
  6. adelya tak teruja ke mama? hihihi

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

Popular Posts