syoknya main air tu

Assalamualaikum...

Alhamdulillah selamat sampai di kampung,walaupun agak lewat dari biasa dan sempat jugalah adrien dan adelya termuntah,mungkin sebab ikut jalan lama yang berpusing sedikit ditambah pula dengan cuaca yang agak berbahang,hinggakan mama pun dibasahi muntah adelya..adrien muntah sbb tengok adelya muntah...hahaha

Terima kasih buat yang mendoakan perjalanan kami selamat.

Dekat kg...memang tak sabar dua beradik tu nak mandi kolam sebab dah tau en.azmi bawa balik kolam,sampai bingit telinga dibuatnya. Masa pokde tengah pam angin kolam memasing tak sabar nak masuk.


Tengoklah tu seronok sangat main air, adelya pun sama je,baru dapat rasmi kolam yang makngah belikan hari tu.. hehehe punya lama baru nak rasmi.. kat rumah sana tu takde awning,panaslah nanti..

Pesanan buat anak-anak mama:

Jangan malu jika terlihat miskin,tapi malulah ketika kita berpura-pura kaya.

Wassalam


Comments

  1. bebudak dpt kolam ni memang suka . my kakak dulu pun ada . sukalah isi penuh air tu bagi anak main . bila bil air sampai , bulat matooo ... heheheee

    ReplyDelete
  2. Bestnya....kat umah ni apartment. Kalau landed nak juga beli kolam macam tu.

    ReplyDelete
  3. Bestnye bdk2 ni dpt main air.. aimy pun menumpang sama.. smga mak ngah adam murah rezeki.. menggembirakan ank2 buah..

    ReplyDelete
  4. mama dengan papa takde teringin nak join sama keeeeee???? mihmihmih

    kira ritu masa bawak uwais pegi kolam bandaran akhirnya setelah dua kali pun join masuk sama. tak boleh tahannnn hhahahaha

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

Popular Posts