Si Jari manis


Assalamualaikum...

Si jari manis yang manis terima kasih berikan mama FM yang sangat cantik, macam tahu-tahu saja warna kesukaan mama nih. tengok gambar dalam FM tu nampak klasik je kan

Winter di Pulau Nami, tak dapat pegi korea dapat FM gambar pulau nami pun dah suka sangat nih.



Dah selamat pun FM ni melekat kat peti ais mama tu. Mama ni baru je lagi follow blog si jari manis ni, tapi memang best baca blog jari manis ni sebab banyak cerita travel, bila mama baca tu terasa macam mama pun travel sekali hahaha.

Mama rajin baca tapi jarang drop komen, itupun dapat juga cenderahati dari JM nih, katanya walau komen ada satu pun dia tetap bagi sesuatu, mula mama tengoklah memang ada nama mama tersenarai tapi mama tak yakin itu nama mama hehehe sebab ye lah mama drop komen sekali sekala je.

Satu hari JM komen kat blog mama minta emelkan alamat,aduhh sampai begitu sekali adik manis nih, malu mama tau,dah la munculnya sesekali je kat blog Jari manis tu, tapi dalam malu-malu meow tu mama emel juga alamat hehehe. Terima kasih JM..

Mama rasa semua yang follow blog mama ni kenalkan pada jari manis nih..kalau ada yang belum kenal dan belum follow bolehlah follow

jari manis : travel list

pasti seronok membaca cerita-cerita travel jari manis nih. okeh sekali lagi terima kasih tak terhingga dari mama untuk adik manis si jari manis.

Allahummasolli a'la sayyidina Muhammad
Waala a/li sayyidina Muhammad

Wassalam

Comments

  1. Kakak pun baru dapat semalam
    Hari ini entri kita samalah:)

    ReplyDelete
  2. Murah rezeki tu AA, Alhamdulillah. Bole tambah koleksi souvenir kan..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah,rezeki dari sahabat alam maya ,semoga ukhuwah terus terjalin indah.

    ReplyDelete
  4. CANTIK FM KIRIMAN JM DILEKATKAN DI FRITZ KAN YAN...

    ReplyDelete
  5. salam...
    wah dpt freegift..
    hehe..nk g trjah sat si jarimanis tuuu

    ReplyDelete
  6. Saya pun dpt, tapi blm smpt buatkan entrinys.
    Hari ni nmpk ramai buatkan entri pghargaan buat jm tu.

    ReplyDelete
  7. Alhamdulilah rezeki sgt tu. Syok kan dapat fm dari kawan2 yg travel ni. Bila tgk tiap kali bukak peti sejuk mesti terasa feeling nk ke sana skali hihi

    ReplyDelete
  8. aida da terima pagi ni tau fm for JM :)
    suka hati ku!

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

Popular Posts