Boboiboy

Assalamualaikum...

Akhirnya tunaikan permintaan anak-anak untuk tengok movie boboiboy, dari semalam ajak tengok, tapi en.azmi bekerja. Mak ngah datang rumah semalam bagi duit untuk anak-anak tengok boboiboy.

Hari ini tertunailah permintaan mereka.



Yeayy...nak tengok boboiboy..semangat je adrien, bila mula cerita terus duduk atas riba papa sebab sound yang kuat buat adrien cemas..hehehe.

Kali pertama tengok movie berlima, semuanya ok, adelya pun ok baik duduknya,ini kali kedua bawa adelya tengok movie, kali pertama memang tak fokuslah mama sebab menangis je adelya, kecil lagi waktu tu,kali ni memang adelya excited nak tengok boboiboy.

Bagi mama..jalan ceritanya ok mama layan sampai habis, ada lucu sedih dan mendebarkan.. Yang penting anak-anak suka, lagipun mama memang layan juga boboiboy ni di tv bersama anak-anak, jadi mama kenallah watak-wataknya.



Nampak tak muka mama yang samar-samar tu, tahu tak kami duduk barisan 3 dari depan, ramai betul orang sampai barisan depan pun penuh, biasalah ramai yang bawa anak-anakkan.

Nampaknya lepas ni tengok movie cerita kartun sajalah, nak tengok cerita lain kena dating berdua sajalah dengan en.azmi...hehehe dating berdua tu biasa,cuma tengok movie je tak.pernah lagi berdua..

Wassalam

Comments

  1. Bagus...bagus...khusyuk ya anak anak... ^^

    ReplyDelete
  2. mesti meriah dlm tu kan? sbb anak2 yg ramai. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. meriah sangat ujie, ramai anak2 yang berlari2 dalam tu

      Delete
  3. Yan pun minat boboiboy....

    Lebih baik tengok cite macam ni dari tengok cite melayu yang merepek cam tak berbaloi dgn harga...

    Boboiboy terbaik :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah yan ,akak pun minat juga, jadi sekaki lah menontonya

      Delete
  4. Anak bongsu akak ni hari2 merengek nk tengok boboboy.Padahal minggu ni ada test kat sekolah...pun tak terkejar masa belajar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. anak saya pun ada test kak hari ini, tapi layankan sajalah..hehehe

      Delete
  5. ramai kwn2 dh tgk sume kata best... tingin nya nk bwk aiyan... tp itulah papa nya bila dana bgtau nk ajak pi tgk wayang dia mcm tkt2 je...
    bdk2 msti seronok kan dpt tgk filem gini lagi2 kt wayang yg beso gambarnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. best dana...takpe bawa je dana, budak2 ramai dalam tu, memang ada yang berlari-lari, tapi tak kisah pun sebab budak2 kan macam tulah mana nak duduk diam, orang ramai dalam tu pun tak kisah..

      Delete
  6. Bestnya tengok boboboi anak beranak, kami sekeluarga belum pernah tengok movie bersama lagi adoi :)

    ReplyDelete
  7. best kan?
    mr.asben beli awal tiket.
    surprise utk kami.
    dpt dok baris ke 6 dari belakang.
    clear view :) selesa...

    ReplyDelete
  8. Ada anak kecik gitulah Azra.....nak tgk movie pun kenalah vite Boboi boy hihi...

    Tak terasa mendongak sangat ke tu?

    ReplyDelete
  9. Best kan kak. Sekurangnya takde adegan jatuh cinta macam nobita yg nk ngorat sizuka. Hagemaru yg gatal tu huuu

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

Popular Posts