Menang Header daripada Aisyah Nyais

Assalamualaikum...

Mama telah di tag oleh masita eyta untuk join segmen ini, Ok juga mama join sebab kalau menang seronoklah mama dapat header sebab tengoklah blog mama ni takde header pun kan..




Syarat yang mudah juga membuatkan mama join segmen nih, hanya follow blog aisyah nyais letakkan banner dan backlink pada banner kemudian tag 3 rakan. bila dah post entri ni tinggalkan link di blog aisyah.

semua mama dah buat cuma bab tag tu mama tak tahulah nak tag siapa, mama ajak semua kawan-kawan yang baca blog mama ni join segmen ni, mana tahu kita dapat header nanti.

segmen ini tamat pada 11 November 2015.

pada kawan-kawan yang join mama ucapkan semoga berjaya.

Allahummasolli a'la sayyidina Muhammad
Waala a'li sayyidina Muhammad

Wassalam



Comments

  1. Gud luck ye....kalau menang,bakal berwajah barulah blog yek....hihi

    ReplyDelete
  2. Good luck ya mama.. selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  3. moga murah rezeki kak. dapat header baru pun syok jugak kan

    ReplyDelete
  4. Follow #97 :D

    http://theonlygirl98.blogspot.com/2015/12/menang-header-daripada-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

Popular Posts