Friday, 17 April 2015

fiska shah alam

Assalamualaikum...

Rehat jumaat yang panjang ambil kesempatan cuci mata bersama adik-adik ofis,dah lama akak tak cuci-cuci mata macam nih.

Akhirnya kami berlima tuju ke fiska shah alam yg dimiliki oleh blogger terkenal cantik & comel irine nadia. Ingatkan irine ada tapi tiada hehehe

Saja cuci mata,dah lama teringin nak kesini tapi tak berkesempatan,kebetulan ada yang mengajak akak ikut lah..


Siap staff fiska masukkan gambar dekat ig fiska lagi,rasa glemer la pulak hahaha..
gambar sebelah tu siap minta staff tu tunjuk macammana cara dia pakai shawl akak la yang jadi model tu...hihihi
cantik-cantik shawl kat sini,ada jual dijual jubah dress,baju kanak-kanak,kasut..cafe fiska pun ada jual dessert yang sedap.


sebelum balik ofis singgah pula dibutik member ofis berybiru shop dekat seksyen 7 belakang unisel,hadir untuk support kawan2 meniaga...semoga bisnes mereka terus maju inshaAllah...


Sesekali bagi chance la nak interframe hahaha...terasa glamour lak umpama di red karpet grammy award..wakaka perasan sangat nih... ok sebelum lebih mengarut baik akak berenti dulu...

Akak pun dalam perancangan untuk merangka satu bisnes jugak nih, moga success juga satu hari nanti..menyahut cabaran en.azmi yang suruh akak fikirkan sesuatu untuk dibuat,apa yang akak akan buat tunggu ye,percubaan pertama 25hb ni..nanti akak update


Pesanan buat anak-anak mama :

Kita jangan riak dengan pujian (sebenarnya pesanan ini lebih kepada mama nih...hihihi).

Wassalam

3 comments:

  1. asalamualaikum aa ...terasa rindu nak merayap dengan kawan2 kerja lama...
    nauzubillah mudahan kita jauh dari sikap riak...

    mudahan apa yg dirancang mnjadi..insyallah..amin

    ReplyDelete
  2. Teringinn nak bershwal tapi lupakan sj di masa INI.
    ..
    Nak berbisness ke? Semoga ianya berjalan dengan lancar.

    ReplyDelete
  3. aritu try buat shawl labuh mcm akak. tapi tak menjadi huuuu

    ReplyDelete

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...