strawbery coklat

Assalamualaikum...

Mama bercuti hari ini sampai isnin. Sekarang sudah berada dikampung. Esok akan bercuti-cuti malaysia bersama family in law sehingga ahad.

Moga cuaca ok nanti dan semoga semua gembira dengan percutian ini,dah lama rasanya tak pergi cuti-cuti dengan family in law. ke mana kami pergi?



kalau tengok gambar ni tentu dapat agak mama ke mana kan...hihihi

ok lah...doakan mama dan family selamat pergi dan kembali dari bercuti ye..

Allahummasolli a'la sayyidina Muhammad
Waala a'li sayyidina Muhammad

wassalam

Comments

  1. wahhh cuti2.... nakkk ikuttt... hahaha,,
    ini pasti ke Cameron Highlands ni kan mama?? .. moga percutian selamat pergi & balik...enjoy ya..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul atie...akak ke cameron...heheh terima kasih doakan akak sekeluarga, dah selamat kembali ni

      Delete
  2. wah...tengah bercuti ke sekarang ni
    dekat cameron tu! lama tak ke sana
    tapaukan saya strawberi ye
    moga selamat perjalanan pergi dan balik akak sekeluarga..aamin

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah selamat balik yana...alhamdulillah terima kasih doakan akak sekeluarga.
      stoberi tak sempat tapau sempat makan je hehehe

      Delete
  3. aida tahu... aida tahu!
    ke ch kan... rindu nyer ch...
    next year nak ajak anak-anak gi lagi skali la in shaa Allah :)

    ReplyDelete
  4. Bestnya cuti2 kat tempat sejuk ☺

    ReplyDelete
  5. strawbery cicah garam lah kak lagi sedappppp hihihihi

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

Popular Posts