Thursday, 12 November 2015

365 tip didik anak gaya nabi

Assalamualaikum...

Sekarang ni banyak maklumat yang boleh kita search di internet sajakan,hampir apa saja yang dicari boleh kita dapat melalui google.

Bagi orang macam mama ni google juga tapi kalau dapat baca melalui buku lebih puas...hihihi biasalah nak mengadap tab lama-lama berpinar biji mata dibuatnya.


Baca tajuk je dah menarik hati mama,kebetulan dan mungkin rezeki mama juga,masa turun berurusan di tingkat 8 ada yang bertanya siapa yang mahu buku ini sebab penjual terbagi lebih,mama tengok tajuk terus setuju untuk beli...bila baca tajuk pertama terus rasa...tak rugi mama beli

Nanti bolehlah mama share tip-tip yang ada dalam buku ni,pasti berguna untuk semua. Tip yang pertama saja sudah terkesan dihati mama. Moga mama dapat amalkan tip ini dalam mendidik anak-anak.

Allahummasolli a'la sayyidina Muhammad
Waala a'li sayyidina Muhammad

Wassalam

12 comments:

  1. Ustazah Isfadiah punya buku ni
    Memanglah tips terbaik kalau dah tajuknya pun begitu.

    ReplyDelete
  2. wah bagus buku nie...

    aa tq tau..nanti yan wassup alamat

    ReplyDelete
  3. tajuk memang dah menarik.. klu jumpa kat sini atie pun nak beli...
    nanti share tips2 yang ada dlm buku tu ya...

    ReplyDelete
  4. ky menanti tips yang akan di kongsi nanati..

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah
    nk tahu juga isinya
    sama la saya kakk, lagi suka baca buku dr mengadap hp, laptop, pedih mata. walaupon byk mklumat blh diicari dihujung jri.. rasa puas dpt bca buku.

    ReplyDelete
  6. aida suka beli buku gini.
    but yg ni aida lom ada la.
    membaca memotivasikan diri, kan?

    ReplyDelete
  7. wah boleh boleh...share lah wlupun JM belum berkahwin boleh je nk baca ;-)

    ReplyDelete
  8. nak beli jugak la nanti. tengok ramai jugak yg share buku ni best

    ReplyDelete
  9. Ada juga beli tak tahu la sampai lagi ke tak... Insha Allah... Moga bermanfaat dan dapat kita amalkan dalam mendidik ank..

    ReplyDelete
  10. saya dah lama tak beli buku
    ni jujur punya cite ni...biasa banyak kat internet aje
    nanti ada masa, akak share ye...nak juga tahu tips tu

    ReplyDelete
  11. Bagus buku ni. Nak beli tapi tak terbeli lagi.

    ReplyDelete

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...