Tuesday, 10 May 2016

triplet katanya..hahaha

Assalamualaikum...

Pagi nih macam takde keje lak mama, buka FB tengok zarina tazari share satu link, hahaha...mama pun gigihlah cuba juga,takde lah gigih mana pun, klik-klik je link yang diberi tu haa, apa link yang mama tangok tu???





ni ha..pada umur berapakah anda akan menimang cahayamata lagi, tengoklah tu jawapannya, umur 41 katanya kihkihkih...dah masuk kilauan emas dah tu,larat ke nak membawa perut, yang lagi tak tahan tengok yang dibawah ni pulak...




hamik koo...sekali triplet tu, hahaha hadoiii,okeh jangan percaya, memang tidak percaya pun saja suka-suka nak main tengah-tengah boring ni haa, kalau triplet macamno mama nak membawa perut ni ha, kalau seorang pun mengah..kuikuikui.

Ini kalau dapat triplet bagus juga, mama bagi je abg adam, adrien dan adelya jaga sorang satu...haaa nak sangat baby kan memasing, kemahin hari-hari balik cium perut mama si adelya tu, siap cakap perut mama ada baby, kalau umur 41 maknanya adelya dah 6 tahun, adrien 8,abg adam 10, haa sedang eloklah tu boleh diharap dah nak menjaga adik-adik..hahaha

okeh cukup-cukup dah cerita mengarut mama nih, terima kasih lah kawan-kawan yang sudi singgah dan baca bebelan mama hari ini, boleh jugalah kalau nak doakan mama, tak dapat triplet dapat twin pun jadilah hehehe..

Sampai ketemu lagi...wassalam

23 comments:

  1. Baru kawan-kawan bercerita pasal test kat FB ni semalam. Macam2 kan sekarang test nak menarik minat orang buat. Hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul siqah..yang ni saja aka test sebab nampak menarik je hehehe

      Delete
  2. Replies
    1. betul tu hanah, macam2 ada sekarang ni, itu sebab boring cuba2 buat hahaha

      Delete
  3. Assalamualaikum aryan azra,

    Semalam ada jugak appeared test ni di news feed FB.. Gelak sendiri dgn result test kawan2.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam LZ..itulah tergelak menengok keputusannya tu hahaha

      Delete
  4. Kakak sebenarnya suka anak ramai AA tapi Allah bagi 3 aje
    Dulu kakak berangan nak anak kembar taklah triplet macam AA idamkan tu:)
    Apa pun bersyukur ada zuriat yg moga boleh mendoakan bila kita di bawah sana kelak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun suka anak ramai kak zakie, tp memandangkan kawin pun lewat, rasa macam tak larat nak bawak badan je nanti haa, kalau triplet lagi jenuh nak usung perut kak hehehe

      Delete
  5. Akk doakan mama yan dpt betul2 triplet eh.. Ha ha

    ReplyDelete
    Replies
    1. aamiinn...hahaha kak imah jangannn...tak larat nak usung perut saya ni nanti

      Delete
  6. Ada rezeki inshaAllah dipermudahkan AA itu fun jugak try benda macam ni tapi tak bole percayakan.. yay adelya nak dapat adik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde plan nak tambah pun BP buat masa ni, saja suka2 je ni tak percaya pun hehehe

      Delete
  7. Menarik jgk ye. Smlm member ofis try, umur 44tahun bakal jd ibu..
    Senang la mama da ada assistant, blh tlg jaga sorang satu.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. saje je suka2 ira..tak plan pun nak tambah anak buat masa sekarang nih

      Delete
  8. akak last bersalin tahun lepas pada umur 39 thn
    beza baby yusuf dgn abg dia 8thn...
    perancangan Allah tak siapa yg tahu.
    itu semua rezeki kan..
    mak akak last beranak umur 47 thn, skrg ttp maintain tau.
    mana tahu umur 41 Ilah prgeggy lagi...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul kak perancangan Allah kita tak tahu kan, kalau ada rezeki terima saja

      Delete
  9. amin amin hihihih tapi biarlah awal sikit. takmau la dah 41 tu hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...kira kalau ada rezeki inshaAllah, ikut akak ni nak bereaht dah

      Delete
  10. Yg 30an bawak sorang je dh macam2..klu triplet umo 41 pitam.hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau takpe PK..mau mengensot bawa perut tu gamaknya hahaha

      Delete
  11. hiks
    rezeki tu kalau betul betul kakk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memenag rezeki betullah tu ciksu kalau betul dapat

      Delete
  12. aminnn yan :)
    maybe susah la time pregnen.
    tapi da lahir triplet, pasti seronok :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...