Friday, 20 May 2016

keboringan yang melampau

Assalamualaikum...

okeh boring yang melampau mama pun tukar rupa rumah mama nih, amik mood baru hehehe

Selamat menyambut nisfu sya'ban nanti ye semua kawan-kawan, moga sempat kita sampai ke bulan ramadhan nanti.

Malam nanti family mertua nak bertandang ke rumah, balik nih nak mengemas rumahlah yang dah macam tongkang pecah itu...huhuhu, mujur tak perlu memasak sebab tak tahu lagi mereka sampai pukul berapa...selamat dah mama di situ...hehehe.

Esok lusa pasti penuh jadual dengan jalan-jalan bersama family,al-kisahnya ada adik yang ingin belanja makan..so kami ok saja, makan free kan..hehehe

Ok lah samapi bertemu lagi.

Wassalam

12 comments:

  1. Waalaikummusalam mama AA ... =) ... Waaa~ rajin nya . Selamat menyambut nisfu syaabam jgak akak . Insyaallah kita semua sempat bertemu Ramadhan tahun nie . Amin . Have a nice day with whole family ye kak =)

    ReplyDelete
  2. Selamat mengemas AA. Salam nisfu Syaaban. Mudah2an ada umur dan rezek kita bertemu Ramadhan :)

    ReplyDelete
  3. Aah ek, dh masuk nisfu syaaban, salam nisfu syaaban mama yan ye

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, suka bila tetamu datang.. Mereka bawa rezeki..
    And by rezeki too I mean, we all get to eat delicious food yg hanya dimasak apabila ada tetamu huahua

    ReplyDelete
  5. Eh samalah kita.. esk ada acara makan2 dengan famili. Lawa dan tenang nampaknya rupa baru blog akak ni..

    ReplyDelete
  6. Seronok ada tetamu datang ya apatah lagi keluarga sendiri,tentu meriah rumah ilah nanti.

    ReplyDelete
  7. Alhamdullilah. Seronok bila ada tetamu bertandang di rumah :)

    Insyallah. Moga kita dapat bertemu ramadhan untuk tahun nie :)

    ReplyDelete
  8. ohhh..memang sengaja kemas rumah baru erk.. rajin nya sis...
    ok gak mcm ni..lagi sempoi.. :)

    ReplyDelete
  9. Salam nisfu syaaban AA, cantik umah baru :)

    ReplyDelete
  10. Ya Allah! Saya nikan... Memang buat rutin tulis bulan Islam di blog pun boleh tak perasan! Apalah...

    Time mertua nak datang memang kena rajin sikit. Hari lain takpa ^_^ Nasib baiklah mak mertua saya datang setahun sekali!

    ReplyDelete
  11. Hihi....sama le Azra, mmg kelam kelibut mcm lipas kudung le mengemas kalau org nak dtg... kalau boleh nak perfect kan...Haih dah huntung sangat tu tak payah masak Azra hihi...

    ReplyDelete
  12. Ingatkan salah umah tadi. Cat baru rupanya ☺☺

    ReplyDelete

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...