Thursday, 26 March 2015

semalam order hari ni dah dapat

Assalamualaikum...


wah seronok sangat nih...1st time order barang melalui online,bagus betul.. semalam order,hari dah dapat..

ini bukan akak yang beli pun hehehe...makngah anak-anak yang belikan,hari tu la makngah tengok anak-anak suka sangat main air terus offer nak belikan kolam. semalam makngah kata okeh survey la kolam,kalau  ada yang berkenan bagitahu,siap letak bajet berapa..gigih la mama mencari,setelah dapat persetujuan semua,terus order yang nih...




Makngah dah transfer duit untuk penjual tu,baru mummy sibuk tanya..ko dah check belum? ok ke tak penjual tu? alamak..akak pun tak check la,main wassap dan terus order je,nampak tak kalut sangat kan..tapi bila akak tengok,inshaAllah boleh dipercayai..

Alhamdulillah..sebelum pukul 1 tadi barang dah sampai,bagus sangat nih semalam order hari ni barang sampai,lain kali boleh order lagi nih... sebab bukan hanya jual kolam tapi ada jual macam-macam barangan lain...

kolam ini disertakan dengan pam angin elektrik dan 5biji bola warna-warni.. mesti bebudak tu teruja kalau tengok nih nanti..

kalau sesapa nak tengok-tengok boleh lah ke sini :

zaifaa collections @ FB zaifaa Adnan

Ini bukan iklan ye..hehehe ada dah akak tengok ada benda yg akak nak beli lagik nih...

Wassalam

6 comments:

  1. Wah.. seronok la budak2 dpt berenang.. da ada kolam.. hehe..
    cantik2 jgk baju kat zaifaa collections tu..
    ira da lama x beli online..

    ReplyDelete
  2. Salam kenal AA,

    Bagus juga perkhidmatan dia tu, semalam oder, esoknya dah sampai barang, akak sebenar teruja nak tengok besar mana kolam nya tu.. nanti AA up entri mandi kolam tu ye :)

    Akak follow #59, jemputlah ke blog kecik akak ye :)

    ReplyDelete
  3. wah...memang efficient tu
    saya penah beli juga kolam cam tu untuk bebudak =)

    ReplyDelete
  4. Ha akak tunjukla kolam tu macam mana.. nk tgk gak ni.. nampak best je

    ReplyDelete
  5. amboiiii seronok lah tiga beradik tu nanti dalam kolam baru. yang ini rasa mama dengan papa dorg pun boleh tumpang kan? hhihihihi

    ReplyDelete

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...