bawa cik pah teman

Assalamualaikum...

Hari ni bawa adelya cucuk untuk  1thn 5bln. Setakat ini berat adelya 9.4kg,tinggi 77cm. Menurut dokte adelya nampak kecik jika nk dibandingkan dgn usia dan dgn gaya pemakanan sebab akak bgtau dokte,adelya ini kuat makan orangnya,mungkin sebab adelya aktif jadi badannya kurang membesar.tapi alamdulillah adelya sihat.

Adelya juga sangat baik semasa proses check up dibuat,masa cucuk pun nangis...wah good girl adelya,lepas cucuk rileks je tunjuk fish kat dinding bilik dokte tu.


Mungkin sebab hari ni adelya bawa cik pah teman tu yg kuat semangat kot hihi..tengoklah tu sepanjang masa cik pah kat sebelah,masa cucuk pun pegang cik pah dia.

Apapun alhamdulillah dah selesai tinggal 1 kali cucuk lagi pastu dah abis,sebulan lg mama pun ada appoinment dgn dokte...ehemmm berdebar lak rasanya ni.

Untuk apa akak appoinment?...tungguuuuuu...hihihi

Wassalam

Comments

  1. Eh.. dah nak lebih kurang nazif yang 2 tahun 7 bulan ni.. tadi ukur 81cm, berat 11kg.. nampak makan banyak tapi tak berapa tinggi si nazif ni..

    Ha.. appointment apa tu kak? Adakah yaya nk jadi akak ???

    ReplyDelete
  2. salam kenal..singgah blogwalking kat sini ☺

    waah sebaya umur anak kita. anak saya setahun 6 bulan..berat pun 9.4kg dan tinggi 77cm jugak.. ☺

    ReplyDelete
  3. Skejap je adelya da dkt setahun stgh.. comeynya adelya bwk cik pah.. cik pah teman sejati ye.. hihi..

    ReplyDelete
  4. wahhh good girl. uwais bila kena jarum memang menangis hihihihi. tp alhamdulilah lepas pujuk elok balik. cuma cucuk last ni je yang sakit katanya

    ReplyDelete
  5. saya lebih tertarik dengan ayat last sekali tu
    adelya nak beradik apa ke? =)
    suspend nak tahu ni

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

Popular Posts