Wednesday, 4 March 2015

masak lomak cili api


Assalamualaikum...





hasil mengail di pasar karat ahad lalu.suka sangat anak-anak dapat makan udang besar.. Alhamdulillah rezeki..sesekali boleh la kata en.azmi..xpe apapun syukur dengan rezeki yang ada selama ni.

Wassalam

5 comments:

  1. alhamdulilah sesekali tu pun dah bahagia sangat kan kak hihihi. kami tak pernah lagi beli sendiri udang ni. kalau balik kampung mama papa la yang beli kan utk ank2 dorg bila balik sekali sekala sobssss

    tapi selalu ktorg buat rendang je udang ni. itu aje yang paling win dekat tekak papa hihihihi

    ReplyDelete
  2. last weekend saya masak ni.. :))

    ReplyDelete
  3. Nampak segar dan besar je udang tu.. bestnya masak lemak tu

    ReplyDelete
  4. wahhhh...sedapnya!
    ada nenas lagi mantap tu!
    nanti nak pergi jugalah beli kat situ, dengar cite murah kan
    tapi bukan nama dia pasar tani ke?

    ReplyDelete

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

positif

 Assalamualaikum Semoga semuanya sihat dan di dalam rahmat Allah swt sentiasa. Lamanya tak menulis kat sini, hampir terlupa dengan blog send...