Rayyan burger bakar


Assalamualaikum...

wah...akhir-akhir nih dok pulun tunjuk gambar makanan je ye..

sebenarnya ini cerita sudah lama,baru sekarang nak hapdate,kebetulan terjumpa gambarnya kan,update la kat sini..

dulu pernah dah ke sini sekali dan hari tu en.azmi bawa pergi lagi..

Rayyan burger bakar ni terletak di seksyen 15 shah alam.
Nama je Rayyan burger bakar,tapi menunya bukan burger je tau..nasi pun ada




ini masa kali pertama pergi,tengoklah model comel tu bersama menu pilihannya..tak sempat2 dia dah sibuk mencuit sos tu. Chicken chop tu abg adam punya, sos cendawan tu sedap sangat bagi akak la..hehehe roti dan mushroom soup tu adelya,mama rasa sedap juga sup dan roti tu lembut je.
yang mama haruslah nasi dengan ayam crispy..rege rm6 je,itu je yg mama ingat harga yg lain-lain mama dah lupa lak..en.azmi pun makan chicken chop. harga utk semua makanan beserta 3 gelas air dibawah rm50.



ini masa kali kedua pergi,makanan bukan ini je yg di order tapi ini je yg sempat akak snap,bila en.azmi bagi jelingan manja terus terbantut usaha nak mengambil gambar.."orang datang nak makan bukan nak amik gambar.." sentap akak tau..

kali ni kitorang order : ais krim,air 3 jenis (lemon suam-mama nak jaga suara hehehe, limau asam boi,bandung cincau) makanan- nasi ayam-ayam bakar,nasi ayam black paper,kerabu mangga (sedap sangat tuh),chicken chop,roti dan mushroom soup.ada mcm satu lagi yang di order tapi dah lupa apa benda..hehehe 9 item la yg akak order,makan 5 beranak bil rm45++, siap ada cabutan bertuah lagi,tinggalkan nama dan no.telefon dalam box yang disediakan.

Alhamdulillah..dua kali pegi makan kat sini,tak mengecewakan,bagi akak sedap la makanan yang disediakan tu.tapi idok le boleh pegi selalu, sekali makan kat luar lain2 hari masak sendiri lah ye..hehehe

Wassalam

Comments

  1. sedappppp nya tengok haaaa. nanti nak pergi sini kalau pegi sana.

    cakap la kat en azmi simpan buat kenang kenangan hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau kira mai sini bgtau ,bolehla kita jumpa

      Delete
  2. nice menu walau namanya burger jer... hebat kedai tu... kalau lah burger bakar yg kat KK ni boleh buat sebaik tu... kan ke best...

    ReplyDelete
    Replies
    1. datang la sini nanti boleh makan..hehehe

      Delete
  3. Wah.. bestnye..
    Bkn main lg adrien.. hingga menjilat jari..
    mokde xde pun mkn best2 gitu.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...sekali sekala je mokde papa belanja

      Delete
  4. Best nampaknya.. seksyen 15 ni xjauh pun

    Ai.nti kami terjah tempat ni pulak ya.. nama pun unik ni

    ReplyDelete
  5. selalu lalu depan kedai dia, tapu tak singgah...wahaha
    suami saya bukan tekak western
    lebih rela makan warong tepi jalan
    payah sungguh...telan ayer liur aje lah bini dengan anak-anak dia =)

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

Popular Posts