kolam

Assalamualaikum...

okeh hari ni akak update pasal kolam yang akak beli hari tu..



sangat berpuas hati,kolamnya besar macam mama pun boleh join mandi dengan anak-anak nih.

Kolam ini beserta dengan electric pump,water gun 2 dan bola warna warni 5 biji..

Anak-anak teruja je nak mandi kolam,tapi papa tak bagi mandi lagi,papa test je kolam tu nak tengok ok ke tak, sebabnya rumah ni takde awning,cuaca pulak panas sekarang.

Adrien kecewa tak dapat mandi siap mengadu kat mama.." papa buang angin..tak isi air pun.."
Sabar ye, nanti kita bawa pegi rumah ibu,main air kat sana...hahaha boleh jimat dah tu,jimat bil air kita,tambah bil air ibu ...wakakaka

Sesiapa nak beli boleh la ke zaifaa collection

Wassalam

Comments

  1. bestnye kolam dia...
    seronok anak2 dapat mandi kolam besar camni..
    kesian yeyen.. sedih ayat dia..
    sabar ye adrien..

    hahaha.. pandai ye nk jimat..

    ReplyDelete
  2. saya penah beli juga kolam tapi tak sama pattern dengan akak la
    letih nak pam walau letrik
    yang buat dia worth it adalah anak-anak =)

    ReplyDelete
  3. pernah usya kolam jenis ni jugak. tapi yang ada gelongsor sekali tu hihihihi. ktorg tak buang pool uwais. tak larat nak pam. xde pam letrik pulak tu wuuuu.

    duduk kedah yang syok. selalu mandi kolam. isi sampai penuh pun bil letrik tetap RM6. alhamdulilah hihihihi

    ReplyDelete
  4. huit besar nyer kolam..klu kat umah kite ni tak ada space la utk kolam ni..

    ReplyDelete
  5. Besar sungguh kolam! Mesti anak-anak pun teruja kan? Dulu diana pernah beli cm x lah sebesar ni. Tapi cepat bocor pulak....

    ReplyDelete
  6. salam singgah sini.... :-))

    besar betul kolam tu....cian dia dah ia ia nak mandi....

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

Popular Posts