karok la kau!!!!

Assalamualaikum semua...

okeh ini cerita sabtu lepas,adik2 ajak pegi karok..adoii akak mana reti nak karok2 ni,kata watie berry (konon2 diri tu mcm halle berry la..heheh) anak dia si abang awisy tu yg ajak pergi karok.en.azmi pun ok je,bagi akak join,tapi dia tak join la. yang pergi pun geng gigirl je kecuali kak ton..hehehe

petang sabtu,adik akak si manja tu yang datang ambil akak dan anak2,adam adrien dan adelya join sekali okeh..ko tak hagak2 bawak anak2 pergi karok ye, takdelah kitorang pergi tempat karok yang tertutup dan hanya kami je dalam tu,abg2 ipar adik2 ipar lelaki semua takde..so bole la jual suara yang ala-ala katak memanggil hujan nih hehehe..lagipun dah lama tak berkumpul macam ni, sesekali seronok juga macam ni,walapon sebenarnya akak tak suka sangat nak berkarok2 nih,tapi layan je la...

nyanyi lak lagu lama-lama..memang menusuk kalbu le,abg adam pun nyanyi jugak lagu kegemaran dia sandiwara cinta ko..



tengoklah tu..adelya tido mama jual suara,kemain lagi sambil riba anak tu..ini kalu ramli ms tengok boleh nangis nih..taktau nak komen apa hahaha
asalnya abg awisy yg nak nyanyi tapi lagu yg dia tahu tak berapa ada,last2 mummy and mak2 sedara yg pulun pilih lagu..kah3,tu makngah tu kemain ko mula2 jual mahal,aku taknak nyanyi katanya..tetiba dapat mic terus sawan,taknak lepas mic dah,pastu dia yg lelebih pilih lagu,siap beradu suara dengan si manja...layan je la bukan selalu pun kan..hehehe

2jam je kat situ pastu terus ke rumah kakak lepak sana sampai malam,en.azmi pegi jemput kat rumah kakak je..malam tu nak balik rumah abg adam taknak ikut seronok main dengan sepupu,minta nak tido rumah ibu,berat hati nak tinggal..papa pun tak bagi,tapi abg berkeras nak tinggal..so untuk pertama kali tinggalkan abg adam,sayu lak hati mama masa kiss abang tu..huhuhu,macamkan jauh sangat nak tinggal pada hal,rumah kakak dgn rumah akak tu tak sampai setengah jam pun perjalanan hahaha...

sampai rumah je terus wasap tanya..abg adam buat apa? budak tu sedap je dok main2 dengan sepupu2 dia...hmmm mama...mama...

wassalam

Comments

  1. karok sekeluarga, hebat la korang...
    canggih adam nyanyi lagi sandiwara cinta tu..haha.. nati leh la pergi lagi ya? boleh relesase stress dan agaknya boleh jadi kurang fobia mic tak gini?

    ReplyDelete
  2. Hehe.. sekali sekala dpt berkarok.. best jgk.. :)

    ReplyDelete
  3. seronok juga camni kan
    saya tak penah lagi, nak kena buat juga bagi release tension...hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

Popular Posts