chocolate museum

Assalamualaikum semua..

sebelum ni dah ke trick art museum sekarang ke museum lagi...


kali ini ke chocolate museum pulak

museum ini terletak di :

Jalan Teknologi 3/5, Kota Damansara, 47810 Petaling Jaya, Selangor.

ini berikutan dari en.azmi la,masa buat kerja terlepas ke museum chocolate ni,sudahnya semalam rasa boring duduk rumah ajak la en.azmi bawa anak2 ke museum ni,saja nak jalan2.seronok juga.
takde la besar mana museum ni,tapi ok la juga bawa anak2.
kata pekerja kat situ,kalau buat rombongan datang dengan appoiment la,dorang akan buat demonstrasi untuk buat coklat.kalau datang saja2..5 beranak macam kitorang ni memang takde la, tapi takpe seronok je tengok apa yg ada dalam museum tu.

masuk free je..tapiiiiii



bila dibiar bebudak ini memilih coklat...naik pening la mama dibuatnya,penuh satu bakul..nangis nak bayar..yang adrien,sebungkus coklat daim tu dia pegang sampai balik tak lepas2 amboii suka betul dengan coklat tu,abg adam lak semua depan mata dia capai,hoihh berpeluh mama tengok..biar betul bebudak nih...takpe la anak sekali sekala..rembat je la.

antara gambar yang sempat akak amik dalam museum tu,sekejap je kat dalam tu,lepas tu terus pegi jalan2 cari makan pulak perut dah berdondang sayang minta diisi..

Wassalam


Comments

  1. museum ni mesti ala-ala muzium jeruk pak ali kt penang tu ihhihihii

    ReplyDelete
  2. tanak datang sini... kalau saya datang bukan nak tengok art tu... lagi seni art tu lagi sedap saya rasa... karang saya makan semua.... cantiklah tempat ni kan...

    ReplyDelete
  3. Haha.. saya pun tak nak bawa dua Ahmad datang sini. Kang malu anak berguling2 nak beli banyak atau tak nak balik...

    ReplyDelete
  4. Thanks for the info! Saya tak tahu pun ada chocolate museum. Saya mesti nak bawa anak-anak pi sini. Tahun sudah dan tahun ni memang nak khaskan melawat muzium jerk :)

    ReplyDelete
  5. Lps ni ke muzium mana pulak ye?
    Wp x dpt ke muzium coklat tu, alhamdulillah dpt gak merasa coklatnya. Tq k.lah..
    Kami mcm xde harapan je nk g sbb bos kata xde apa kat situ.. huhu...

    ReplyDelete
  6. yang ni [un tak penah tahu kewujudan dia
    tapi ni klau p memang keringlah poket jawabnyer =)

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

Popular Posts