sebagai kenangan


Assalamualaikum...

Takde cerita pasal anak sekolah hari ni sebab abg adam mula sekolah esok,kerana apa? Tadika adik bistari tu memang tutup hari ni sebab taknak susahkan ibu bapa yg nak menghantar anak2 dihari pertama sekolah ni,nanti terkejar2 lak bagi ibu bapa yg ada anak sekolah rendah,jadi mcm ni kan senang,tumpukan pada anak yg sekolah rendah dahulu,esok baru abg adam sekolah.

Jadi hari ni saja nak share gambar adam adrien masa sambut besday kat taska hari tu,dah lama tapi mama lupa,.,hihihi, mcm biasa la gambar dikongsi oleh cikgu taska la


Bersama kawan2 ditaska..


Tiga beradik potong kek,adelya pun join jugak tu..


Hero2 mama...sorg 5thn,sorg 3thn, alhamdulillah syukur dikurniakan adam aryan & adrien aryan ni..jadi anak yg soleh & abg2 yg baik ok..

Hari ni 1st day adrien pg taska taknak pakai pampers..mama dah berdebar ni,berjaya tak dia?kena wasap tecer tanya perkembangan nanti..

Wassalam

Comments

  1. Meriah celebrate bday kat taska :) seronok tgk..

    ReplyDelete
  2. hepy besday sayang. mesti dorang seronok kan kak dapat sambut dengan kawan2

    ReplyDelete
  3. Meriahla sambut hari jadi beramai2.. eh.. kalau kira tahun anak2 akak tu dah jadi 6 dan 4 tahun kan? Hihi. Naim Nazif yang 5 dan 3 tahun..

    ReplyDelete
  4. suka tengok sambutan hari jadi camni
    bukan apa, tengok anak-anak seronok kan
    ooo...adrien sebaya aisyah, aisyah pun baru juga start tak berdiaper
    tapi payah juga, ada masa2

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

Popular Posts