nombor 7

hai tak abis lagi pasal bola...hahaha hapdate jap la. tape lah harimau kecundang dgn gajah dah bukan rezeki kan,walaupun akak tengok byk juga peluang yg ada tp susah gak kot nak sumbatkan gol tu kan...hehehe akak yg menonton senang la nak bg komenkan,tapi yg bermain tu lbh tahu..haihhh tp kan takpelah bukan rezeki,janji ada gak 3gol bukan 0..

dok sibuk2 tengok bola sibuk jg berwasap dgn group2 yg ada kata adik ipar mak anti betul dgn pemain thailand no.7 haihhh la akak kenal pun tak,nama je tgk bola yg akak tau kalau gol kan,pastu pemain pun ada la 2,3 kerat yg akak kenal tu pun pemain malaysia je la,kalau luar tu ronaldo x lupa beckham...hahaha x hagak yg ensem je ko kenalkan.. semalam terkebil2 gak nk tgk pemain no 7 tu...huhuhu apa taknua group sebelah2 pun dok citer pasal no 7 tu tp biasa la mest yg wanita2 je la dok citerkan yg lelaki senyap je la...heheh

ok...sekali member bg gbar no 7 tu...ensem katanya..oh ini ke orangnya...bole la..bole la bak kata jarjit upin ipin..hihihi tapi ensem en.azmi lagi...errrkkkk???? kahkahkah...kbai..

apapun tahniah harimau malaya lain kali kita cuba lagi...

akak tinggalkan dgn ini

Comments

  1. Icong kata dia ni mmg kegilaan wanita sbb dia mix thai ngan scotland klu x silap. Bg yg dh bersuami, of course la suami masing2 lebih ensem. Haha.. Mcm icong, lelaki yg berjanggut tu kan emsem.. ;-)

    ReplyDelete
  2. boleh lah... hensem lagi bintang2 dari Brazil tu... kalau tak hensem tak reti main bola ker?? hahahaha

    ReplyDelete
  3. ensem lagi Nadzri Ehhh Kbai hahahahaha :p

    ReplyDelete
  4. hehe..tengok bola sebab handsome ye
    tak apa, layankan aje. bukan selalu dak =)

    adik-adik saya naik hantu tengok mamat tu
    baru tahu kewujudan AFF sebab mamat tu
    saya ni memang biasa tengok bola
    boleh kata minat sangatlah, cuba kebiasaanya lebih pada world cup dan euro =)

    ReplyDelete
  5. Tak heran pon hensem ke tak...hehehe...

    ReplyDelete
  6. haahhaa..sabaq j la
    saya suka angka 7, saya ahir 7 februari
    suami pulak lahir 22/7
    kalau ikutkan due anak saya pon 7/8 tp keluar 10/8 hihi

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

Popular Posts