mood nak cuti

assalamualaikum...

seronoklah selangor bercuti hari ni dan esok akak ambil cuti juga..inshaAllah esok akan bawa anak2 bercuti,hasil dari balik lambat ot selama 2 bulan hari tu,bawa lah anak2 cuti,bercahaya muka anak2 bila ckp nak bawa pergi jalan2..inshaAllah akan bercuti 3hari 2mlm berfamily day bersama kawan2 sekolah..

ralat juga rasa semalam bila adik ipar kata nak datang sini minggu ni dan nak singgah dirumah tp kami tiada pula,takpe inshaAllah dah plan juga nak balik kg krismas nanti,ye lah kesian adik ipar katanya dah lama tak tengok budak bertiga ni..

ke mana kami nak pergi esok?inshaAllah jika ada kesempatan akak update ye semasa cuti2 esok..hehe semangat sangat gayanya ye..ye la berjaya tunaikan janji rasa seronoklah...

ok doakan kami selamat pergi dan selamat kembali ye..

wassalam

Comments

  1. selamat bercuti kak lah sekeluarga..
    seronokkan bila dpt tunaikan janji.. lebih seronok bila tgk suami dan anak seronok masa bercuti.
    lupa semua stress masa keje lebih masa sebelum ni.
    semoga selamat pergi & kembali.. bercuti ke mana la tu ye..
    ada masa nnt stori la kat sini :)

    ReplyDelete
  2. mudah2an selamat pegi selamat kembali... cuti ke Sabah ker? hahaha ngok betul teka macam tu kan... hehehe

    ReplyDelete
  3. untunglerr cuti...me dah ujung2 tahun ni sibuk lg dengan program haihh

    ReplyDelete
  4. selamat pergi dan balik ya!!
    gembira anak2 dapat bercuti bersama mama dan papa

    ReplyDelete
  5. Anak2 kalau ckp nak berjalan mmg seronok sakan la kan... mmg happy la masing2...

    ReplyDelete
  6. kami pun tengah plan nak family day dengan family ni haaa hihihihi

    ReplyDelete
  7. wah seronok sungguh bunyinya
    cam jauh aje bunyinya tu

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

Popular Posts