model katanya

assalamualaikum...

hamboihhh semangat nak bg kalender ye,siap adik beradik dpt sorang satu lagi...memang la kan diri sendiri jadi model kalender..oppsss bkn akak model tu tapi adik akak la..hehehe

famos amos la ko ye manja..heheh

wassalam

Comments

  1. Wah.. adik yg kerja di city link tu ya. Glamor la muka di kalendar tu..

    ReplyDelete
  2. Glamer tu wp model kalendar..

    ReplyDelete
  3. jom kita buat kalendar sendiri kak ;)

    ReplyDelete
  4. ewah-ewah, tu yang dia excited bagi kad semua adik beradik
    bagi kad saya pun okay juga
    saya langsung tak dapat calendar meja tahun ni =)

    ReplyDelete
  5. Femes tu masuk kalender. Nak satu ☺

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

Popular Posts