Rania Turn's 1 GiveAway!

Assalamualaikum....

Pertama kali nih mama nak join Giveaway yang dibuat oleh CikSu bersempena dengan ulang tahun permata hati Ciksu Rania yang akan berusia 1 tahun pada 10 ogos 2015 nanti.

Rania permata hati yang ditunggu selama 6 tahun,mama memang mengikuti kisah Ciksu ni, macam-macam usaha yang Ciksu dan suami lakukan untuk mendapatkan zuriat, tabah betul ibu dan ayah ini, akhirnya segala usaha dan doa mereka membuahkan hasil...10 ogos 2014 tahun lepas lahirlah permata hati yang ditunggu-tungu selama ini,mama gembira untuk Ciksu...

Rania...Selamat menyambut ulangtahun kelahiran yang pertama ye sayang...jadilah permata hati yang solehah buat ibu dan ayah, semoga Rania membesar dengan sihat,cerdas dan semoga menjadi insan yang cemerlang didunia dan akhirat.

Eceh...tetiba lak mama ni siap ucapan lagi,macamlah Rania baca blog ni kan hehehe

Sesiapa yang nak join bolehlah klik kat gambar dibawah ni ye... terima kasih



http://lobaksusue.blogspot.com/2015/08/rania-turns-1-giveaway.html


Syarat-syarat :

1) Buat SATU entry yang bertajuk  "Rania Turn's 1 GiveAway!".  Letakkan sekali banner di atas dan backlink ke entry ini.

2) Tinggalkan link entry uols di ruangan komen ini nanti.

3) Senarai pemenang akan dicabut undi oleh saya sendiri.

4) Giveaway ini akan berlangsung dari 5.8.2015 hingga 15.8.2015 11:59 malam.

5) Senarai peserta akan diumumkan pada 16.8.2015.

6) Senarai pemenang akan diumumkan pada 18.8.2015.

7) keutamaan akan diberikan kepada follower blog QasehnyaRania.

Hadiah-hadiahnya:





Ok jomlah join ramai-ramai.

Allahummasolli a'la sayyidina Muhammad
Waala a'li sayyida Muhammad

Wassalam

Comments

  1. wahhh nak join jugak la nanti

    btw gud luck kak ;)

    ReplyDelete
  2. rania tak baca blog mama tapi umi tolong bacakan. terima kasih akak di atas doa yg dikirimkan

    selamat hari raya
    maaf zahir batin
    terima kasih sbb sudi join
    good luck

    ReplyDelete
  3. Singgah dari GA yg sama :0

    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/08/rania-turns-1-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. wah cik su ada buat GA ye...nak join jugalah nanti
    apapun all the best ye kak =)

    ReplyDelete
  5. salam...singgah cn good luck
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/08/rania-turns-1-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. Salam.. Kak Lya singgah dari Giveaway yg sama ..Good Luck ya !! Done Follow Sini #71
    http://www.akifimtiyaz.com/2015/08/rania-turns-1-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. jln2 sini smbil follow
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/08/rania-turns-1-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. Salam, singgah blogwalking dari GA yg sama..goodluck ye :)
    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2015/08/rania-turns-1-giveaway.html

    ReplyDelete
  9. Menang tak ni?
    http://stnrsyfh.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...akak dapat hadiah pertama

      Delete

Post a Comment

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

Popular Posts