Tuesday, 27 October 2015

Blog mama direview

Assalamualaikum...

Tak sangka pula blog mama terpilih untuk direview oleh yana yani  Mama terpilih sebab jadi antara pengomen yang terbanyak pada bulan september lalu.

Hai malu juga mama dibuatnya, blog picisan mama ni direview...hehehe apapun terima kasih dekat yana sebab sudi review blog mama ni dan cerita yang baik-baik je, paling tak tahan siap cakap mama gorgeous tu hahaha...betul ke?

Tapi betullah yana cakap yana cantik sikit dari mama tu...hehehe yana manis je orangnya setiap gambar mesti tersenyum gembira je mama tengok.

Ekoran dari review yana tu bertambah juga follower mama, terima kasih buat yang sudi follow mama ye..segan pulak mama dibuatnya, sebab blog mama biasa-biasa je citer pasal diri sendiri, keluarga dan anak-anak je..yang mana boleh dimanfaatkan boleh la ikut ye..

Kalau sesiapa belum baca review yang yana buat tu boleh lah jenguk kat sini hehehe...kalau belum follow boleh follow yana, mama suka baca penulisan yana yang padat dan berisi, juga suka baca kisah putera dan puteri yana yang hensem dan comel tu siapa lagi kalau bukan afif dan aisyah. tapi mama rasa kebanyakkannya mesti dah follow yana kan...

Sekian bebelan mama untuk hari ini...nanti ada masa mama membebel lagi

Allahummasolli a'la sayyidina Muhammad
Waala a'li sayyidina Muhammad

Wassalam

10 comments:

  1. Yana yani a.k.a YY tu ke? mestilah kenal....tapi JM belum baca review tu lagi..nanti cak masa nk skodeng....terima kasih coz sudi follow blog JM ye mama :-)

    ReplyDelete
  2. Tahniah sis... Alhamdulillah dapt kembangkan persahabatan alam maya... :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah k.lah.. :)
    Semoga bertambah semangat nk menulis..

    ReplyDelete
  4. Tahniah kerana blog direview oleh seorang yang baik hati...sape tak kenal Yana Yani tu...pemurah orangnya...

    ReplyDelete
  5. Tahniah. Best kan bila ada orang review blog kita.

    ReplyDelete
  6. aida la salah sorang yg baru fren sini :)
    alhamdulillah...

    ReplyDelete

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...