Saturday, 10 October 2015

Anak dara nan seorang

Assalamualaikum....

Hai anak dara mama sorang ni, mama sibuk mengemas adelya pun sibuk juga


Tengoklah muka adelya tu,habis disapunya dengan krim mama..lepas tu elok minta mama snapkan pic dia,siap dengan gaya otromen lagi.


Ini mama sibuk memasak adelya pun sibuk juga,habis dikeluarkan periuk dan senduk mama, konon memasak juga lah tu...alahai anak dara mama nan seorang ni boleh tahan rajinnya.

Anak dara ni berbeza dengan dua abangnya tu...adelya mama larang buat yang ini dia pegi buat yang itu,bakat menyepah memang terserlah, semua barang disepahnya..pinggan mangkuk cawan mama dalam almari tu habis dikeluarkan buat main..padanlah dengan anak dara nan seorangkan. Moga besar nanti rajin tolong mama mengemas.

Allahummasollia a'ala sayyidina Muhammad
Waala a'li sayyidina Muhammad

Wassalam

7 comments:

  1. Adoi adelya geram cik yan tengok keletah adelya geram tau..kalau dekat cik yan dah cium2 dah...hehehe gambar yang atas tu

    ReplyDelete
  2. Haha.. comelnya adelya pakai krim tu. Nak marah sama dgn nak gelak agaknya pada masa tu ya? Budak2 ni memang samalah perangai kan, masa kita buat keje lain, diorang pun mulalah nak main macam-macam.

    InsyaAllah..besar nanti pasti yaya jadi anak dara yang rajin mengemas ni..

    ReplyDelete
  3. hihihihi. ada la jugak anak perempuan. ini uwais tu lelaki. ummi sibuk masak dia pun masak jugak. ambik segala barang bekery ummi pulak tu grrrrrrr

    ReplyDelete
  4. amboi.. bkn main lagi pakai cream..
    hehe.. da elok da pakai cream.. skali posing otromen la pulak yaya.. posing la ala2 princess sofea ke, cinderella ke, snow white ke..
    rajinnye menolong.. lps ni tlg cuci pinggan pulak ye..

    ReplyDelete
  5. aamiin
    xpa mama nti ada geng masak memasak.
    skrg kita bg chance dorng kenal bebrang tu.
    sama mcm rania. ada j yg dicari didapur utk main

    ReplyDelete
  6. hehe...seiji macam aisyah kak wei!
    ginilah perangai aisyah dulu sampai sekarang

    lagi kita larang, lagi kita buat
    tapi dia paling mudah disuruh berbanding abang dia =)

    ReplyDelete
  7. bakat memasak nyer terserlah... good girl adelya.
    mama nyer pun x sunyi ler dok dapur :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...