aroma ikan bakar jeram.

Assalamulaikum...

pagi sabtu buah hati mama meeting, mama dengan anak-anak duduk di rumah sajalah. Hajat hati mama nak la belanja buah hati mama tu sempena besdaynya jumaat hari tu.

tetiba dapat wasap dari buah hati mama "petang ni jom ke jeram dengan jiran-jiran"...mama ok je lagipun lama dah tak pegi sana.

lepas asar gerak ke aroma ikan bakar jeram...nampaknya buah hati mama la yang belanja mama makan sebab dia share bayar bersama jiran-jiran.

kami makan 7family bil rm 1000++ tp dpt diskaun rm980, bayarlah kongsi-kongsi.



ceria anak-anak dapat berjalan, mama apatah lagikan...hihihi alhamdulillah jerebu dah berkurangan sedikit, dapatlah kita berjalan-jalan


antara menu yang ada, ikan bawal tu sangat sedap...bagi mama yang bukan penggemar ikan nih, sedaplah sampaikan boleh ratah lagi. bil yang rm980, bukan itu je ye, hidangan makan untuk 5 family la, kot itu je sampai rm980...mau pitam dibuatnya hahaha.

Balik dari makan-makan kami singgah tempat lain pula, kami ke mana? nantilah mama cerita, malas nak tulis panjang-panjang...hehehe

Allahummasolli a'la sayyidina Muhammad
Wala a'li sayyidina Muhammad

Wassalam

Comments

  1. Sedapnya ikan bakar cicah air asam...anak2 aa pakai warna sama dah macam kembar..

    ReplyDelete
  2. ikan bakar?? lama tak makan...boleh tahan jugak harga ye sis... tapi takpelah janji sedap & puas hati... hehe...

    ReplyDelete
  3. Meriahnya tu. Jiran2 pergi makan beramai2.. untungla ada jiran yang baik2 kan..lega pun ada.. rasa selamat sikit..

    Ikan bawal tu masak apa? Nampak sedap.. selama ni tak pernah order ikan bawal kalau ke tempat ikan bakar .

    ReplyDelete
  4. sesekali makan2 dgn jiran2 seronok juga kan..
    cerianya yaya ngan abg adam.. :)

    ReplyDelete
  5. bagus akak dengan jiran2 ni. nampak sangat muhibahnya :)

    ReplyDelete
  6. bestnya dpt pergi makan makan dgn jiran jiran
    mesti meriah kan
    dh lama x p jeram
    sejak ada rania mmg x ke sana lagi..

    ReplyDelete
  7. saya dah lama tak makan kat sana
    wah harga dia...dah mahal ke?
    tapi mungkin ramai orang kot...
    kalaus aya dapat bil gitu...tetiba sakit jantung, hehe

    ReplyDelete
  8. lama dah x makan ikan bakar...
    tunggu la anak2 abis exam :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

Popular Posts