meriahkah raya - part6..amik tok..kasut pink frozen???...


assalamualaikum...

apa??? dah part 6???

sakan sungguh cerita raya hehehe...

raya ke 4..kami ke jengka,amik tok en.azmi yg sakit...
nanti dikesempatan yg lain akak cerita pasal tok en.azmi ni ye...
hehehe kelakar pon ada tok nih..









acara wajib...amik gambar la hehehe
kat tepi pokok bunga pun jadikk...
cerita tak banyak sangat...hehehe
nak share gambar je pun...
nak share kat fb banyak2 malu le pulak reramai tgk,jd akak share kat blog je la
 
 

anak2 pun pandai nak bergambar..ikut sapa la tu???
en.azmi??? hmm xmo dia bergambar kat sini..xde keje katanya...
ok xpe akak bole terima..hehehe

al-kisahnya...abg adam yg sgt prihatin..
masa nak pegi kg akak raya ke 3 tu,akak pakai selipar je..
"ehhh..mama ni kenapa pakai selipar je?nanti mama beli la kasut yg cantik2 tu utk mama"
"laaa...mama takde duit la abg" saja je malas nak ulas panjang2..
"takpe nanti abg belikan..guna duit raya abg..."
aduhh...tersentuh hati mama ni,sanggup guna duit raya abg utk belikan kasut utk mama ni..
"betul ke bole guna duit raya abg ni??"
"betul mama...mama beli la kasut kaler pink yg ada gambar frozen.."
"errrrkkk..tu utk adelya bole la..mama dah tua la nak pakai yg frozen"
"ala...mama kan pompuan,bole la pakai yg frozen"
"memang la mama perempuan nak oiii...tp kasut gambar frozen dah tak sesuai utk mama"
hehehehe...mcm2 la abg adam nih...

akak beli tak kasut???  kalu beli,  kasut apa???

hahahaha...nantikan episod seterusnya...adoiii jgn marah haaa...
akak kena tulis sikit2 je...bizi skrg nih...
nanti jumpa lagi, maaf sangat ada yg x sempat akak jenguk lagi lepas raya ni,nanti akak berkunjung, sediakan kuih raya ye...hehehe

wassalam

Comments

  1. wah.. da part 6..
    baiknya abg adam..
    beli kasut mokde skali buleh? hehehe...

    ReplyDelete
  2. saya pun dah tak letak gambar kat fb
    banyak kat blog aje...hehe

    sweetlah abang ada ni
    siap nak beli mama kasut frozen tu
    tapi kalau acik pun tak mahu kasut frozen...hehe

    ReplyDelete
  3. ololo sweetnya bang Adam ni.. nak belikan mama kasut dengan duit raya ya? sejuk ibu mama mengandung ni.. sakan beraya ni.. ai mama, mana gamba adelya pulak? abang2 je ada ni...

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

Popular Posts