meriahkah raya - part 3 - eskrim paddle pop???


assalamualaikum...

wahhh.. dah part 3 gitteww..hehehe

raya pertama..tak sempat nak bergambar bersama,
en.azmi bawa dua hero akak tu ikut bertahlil...haii nak collect duit raya je hero2 akak tu,bkn bertahlil pun, pukul 1 baru siap ikut bertahlil...balik tu semua dah panas tak sempat nak bergambar dah la..
adelya pun dah membongkang tido..







yeayy..tema kita hijau tahun nih...kaler pilihan abg adam..
ada gambar 3 hero ni la..akak yg amikkan..gambar akak ngn en.azmi yg abg adam snap..bergegar so xde la gambar berdua..ehehehe

akak ngan adelya??



ini dia..tema eskrim paddle pop bak kata daniel adik ipar akak...hehehe
raya pertama..petang tu adik beradik dtg beraya kat rumah mentua akak..
pastu akak blk kg akak pulak...malam tu tido kg akak la pulak
gambar berlima ada tapi bukan dihari raya pertama...

jelesss ngan dorang nih..bergedik dipagi raya tak tunggu akak..hehehe
maklum lah mak ayah dah takde..pepagi raya takde keje nak buat boleh la nak bergambar segala kan..
sebabkan tahun ni turn rumah en.azmi jadi takde la akak nak menggedik sekali..kalu tak konpom join hahaha...

dorang lagiii...

hehehe...bukan takde gambar raya akak yg lain, tp tunggu citer yg seterusnya...

hamboih kemain akak kan,banyak benar cerita raya...
bukan apa banyak yg nak dikongsi dan diceritakan sebab tu buat part by part tu,
pada hal bendanya sikit je..tp malas nak share banyak2 dlm satu entri..hehehe

ok nanti akak cerita lagi..jgn jemu baca ye..

wassalam


Comments

  1. x jemu baca.. rajin2 la update.. hehe..
    kiranya 1 malam je la tdo kg kak lah ye..
    thn dpn blh gmbar 1 family.. adelya da blh lari2.. hehe..

    ReplyDelete
  2. syok kan kak bergambar reramai. sayuuuu je kalau takde gmbo ngehngehgneh:p

    ReplyDelete
  3. eskrim paddle pop pun tak kisahla, yang penting nampak lawa sangat tu... ceria je muka masing2.... banyak ke adam dapat duit raya tu? pandai dia kumpul duit raya ya.. naim lak tak nak ambil orang bagi duit

    ReplyDelete
  4. amboi meriah nyer beraya
    tak jemu, ceritalah lagi =)

    ReplyDelete
  5. saya baca dari atas, so dah nampak la gambar uokd semua hihihih. sorry menaip sebelah tangan ni ha budak duk berkepit, payah.

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

Popular Posts