mama bangga dengan abang


assalamualaikum 

baru-baru ni abg adam adam exam pertengahan tahun...
adoii..5 tahun pun ada exam jugak...hehehe

hari jumaat masa akak kat spital tu kena pegi amik report card abg adam kat skool, tp mamanya ni tak dapat la nak pergi, jadinya en.azmi la yg pegi sorang2..
wahhh...mama semangat nak pegi jugak ye...hehehe
ye lah...excited jugak nak amik report card anak kan...


inilah keputusan exam pertengahan tahun abg adam...
hehehe...mama bangga dengan pencapaian abg..
walapon dekat rumah...abg malas nak buat buat homework..
nak ulangkaji, tapi pencapaian abg tetap baik...
abg kena usaha lagi ye...
bukan nombor berapa yg penting, tp yang penting abg faham apa yg cikgu ajar...

mama bangga dengan abang...

wassalam

Comments

  1. Tahniah abang..Budak2 ni sebenarnya dia ok.Kita je kadang2 kurang yakin kebolehan mereka.Iyalah.as a parent mesti nak tgk yang terbaik utk anak2..Heeehe.Memula tertanya2 sapa..Pastu tengok sebut nama en azmi.taulah akak..thanks ingat lagi kat kita

    ReplyDelete
  2. wah pandai abang adam ye =)
    all the best ye abang adam

    ReplyDelete
  3. salam kak..
    alhamdulillah... tahniah abg.. markah yg cemerlang tuu :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah Adam. Nampaknya pencapaian bagus tu. Seronok hati mama melihat pencapaian anak kan? Masa exm Naim hari tu , sanggup saya gi lambat ke meeting sekolah semata2 nak pergi ambil result naim ni. Walaupun exm 4 tahun, nak juga tahu kisah dan perkembangan Naim..

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..
    tahniah abg adam..
    bijak abg adam..
    semoga berjaya pada masa akan datang.. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

Popular Posts