ragam mereka..


assalamualaikum semua...

hari ni nak share gambar ragam anak-anak je lah...

gambar lama nih,tp tak sempat nak masuk blog...hehehe
adelya nak membaca kononnya..

 
baru bangun tido..terus main dekat tangga..
cerialah pagi-pagi


bila dibiarkan macam ni lah..
abis satu botol bedak dibuatnya...
tengok la tu bukan muka je, rambut pun ada bedak..dah mcm uban dibuatnya..



rajinnn...sibuk nak menolong,
masa ni kenduri di rumah mentua..
adrien lap bekas kek, abg adam isi kek coklat...
hehehe...comotlah dibuatnya..


abg adam tunjuk bakat jadi cikgu
siap ajar adrien sebelum pergi sekolah


baca buku...sekejap je rajinnya lepas tu buat sepah la...

banyak benda nak cerita tapi masa sangat cemburu dengan akak nih...
hehehe...sebenarnya masih belum ada idea nak mengarang..
up je gambar yg masih belum dikongsi rasanya nih..

anak-anak chinta hati mama...
walapon kadang-kadang tingkah kalian buat mama kurang sabar, tp percayalah kalian adalah nyawa mama...tanpa kalian hidup mama tak berseri ..



wassalam

Comments

  1. Rumah akak nampak kemasla.. bestnya, abang berdua tu mesti jenis dengar cakap, tak selerak sangat..

    Adam ajar abc ke? haha, mesti ikut apa yang cikgu dia ajr kat sekolah tu.. seronok ke sekolah ya..
    Rumah ni pun sama, pantang letak rendah bedak tu, memang boleh jadi arwah, selagi tak abis selagi tu dituangkan bedak yang ada. seronok agaknya bagi budak2 kalau dapat main bedak..

    ReplyDelete
  2. ada aje xtvt dornag kan..
    itu yg buat mak ayah geli hati, pening pala .hihi. pape pon ttp menceriakan suasana.. betul tak?

    * thanks akak :)

    ReplyDelete
  3. betullah kan kak, kalau tak ada anak-anak
    memang sunyi sepilah rumah,
    bunyi riuh rumahlah yang menghiburkan hati =)
    pening memang pening dengan karenah diorang, tapi bahagia! =)

    ReplyDelete
  4. rajinnya anak2 buah mokde ni baca buku.. :)
    belajar rajin2 ye..
    adelya pun sama baca bucu jugak??

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

Popular Posts