dah kenapa ni dik???


assalamualaikum semua....


masih cerita di hospital,tp ini cerita lawak la.hahaha gelak la pulak

ini cerita adrien...
malam kedua kat spital..oh ya sepanjang duduk spital tu,
kami anak beranak tido kat spital ye...

lepas mandi macam biasa..adrien ni nak pakai baju sendiri,
pada hal bukan la pandai sangat sampai berbelit-belit baju tu dibuatnya...
waktu tu akak tengah menyusu adelya, en.azmi kat bilik air,
sekali adrien nak turun katil dengan tangan tersangkut kat baju...



tengoklah gayanya tu...adoiii
last-last tersangkut kat katil tu...akak terus amik tepon amik gambar,
pastu panggil en.azmi,en.azmi keluar dari bilik terus tergelak tengok keadaan adrien.
hahahaha...

abg adrien ni lawak la...

oh ya..utk menjawab pertanyaan yana, akak duduk kat demc ni..
kebetulan akak memang amik insuran utk anak2 jadi, dpt la masuk demc ni guna insuran tu, insuran cover..akak kena bayar sikit je la...hehehe

wassalam


Comments

  1. ooo kat demc rupanya, dah discharge belum
    kot saya boleh melawat =)

    kelakarlah abg adrien ni, mujur kepala tak sangkut kat katil =)

    ReplyDelete
  2. Haha.. adrien nak mencuba berdikari la tu kot. Kelakar dia ni. Takpe, nampak aktif dan gembira macam tu bagusla..

    ReplyDelete
  3. akak ghopenya.. hihi..
    mmg kelakar la..

    ReplyDelete
  4. lawak la adrien ni..
    untung juga masuk insurans utk anak2 ni kan?
    sbln brape insurans utk sorang anak?

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

Popular Posts