Rumah baru

Assalamualaikum....

Seronok hari ni ada orang hantar...sebenarnya orang tu berbulu je hati agaknya nak hantar ehhh ada mama kisah, hari ni ada taklimat di perpustakaan Raja Tun Uda. mama tak ingat jalan nak kesini jadnya suruhlah en.azmi hantarkan. ingat-ingat lupa jalannya darikan mama tersesat terus baiklah suruh orang hantarkan, bolehlah membuta kejap sebelum sampai tempat tujuan hehehe.

Mesti dah perasankan rumah baru mama ni..sajalah nak ubah selera cuba-cuba je buat, guna telefon nih kecik besar kecik besar je tengok saja suka-suka je ubah walaupun rasa macam tak berapa biasa sangat dengan rumah baru ni tapi biarlah mama cuba untuk beberapa ketika. sesuatu yang baru memang macam tu lah kan susah nak sesuaikan diri lama-lama oklah juga kan.



amacam rumah baru mama ok ke? dapat letak gambar anak-anak disitu macam ok jugak nampaknya, wahhh sendiri buat sendiri.rasa ok hahaha.

satu yang mama malas kalau en.azmi hantar ni macam nilah jenuh nak menunggu waktu balik. selalu je lambat en.azmi habis kerja kalau mama drive tepat pukul 5 je bergegas balik hehehe malas dah nak tunggu lama-lama, hari ni terpaksalah bertapa dulu menunggu en.azmi sampai, bosan juga menunggu lama-lama nih tapi nak buat macammana redha je lah dah nak sangat orang hantarkan.

Ok lah nak ke diy jap mencari belon, kata abg adam esok kena bawa belon ke sekolah jadi tuju sajalah ke diy tu mesti ada kan.

Wassalam

Comments

  1. Oklah, kemas tapi mcm yg saya cakap seblum nilah... Cantik gambar anak-anak kat Kundasang tu. Besarkan gambar tu mama aryan.

    ReplyDelete
  2. Haha....rajin yer buat rumah baru...saya ni pakai komputer baru boleh godek...pakai fon saya tak suka...kecik...ekekeke...komputer pula alahai...mencabar kesabaran betul...suka nengok putera puteri tu =)

    ReplyDelete
  3. Kalau tukar rumah baru kena tengok dari site berbeza tau... dari atas, bawah, depan, belakang.... hihiTengok dari phone dan PC...

    ReplyDelete
  4. Ok la..rumah baru ni nmpk lebih kemas. Tapi sbb ira tgk blog kat phone je, terkial2 skit la..
    Template baru, mood baru ye tak..

    ReplyDelete
  5. Terer ah mama Yan boleh bertukang rumah baru ibarat pakai tool yg kecik2 aje, mesti tepon canggih ni bole buat ni. Okla rumah baru, suasana baru, semangat baru kan.

    ReplyDelete
  6. Simple je rumah baru akak..gambar anak2 tu cantik jugak kalu letak

    ReplyDelete
  7. Okay rumah baru kak AA. nampak kemas je. BW guna phone pun senang nak baca :)

    ReplyDelete
  8. ok jugak rumah baru ni..ingat salah rumah tadi.haha

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

Popular Posts