Wednesday, 23 September 2015

ber ephyra lah mama

Assalamualaikum...

Semalam dapat dua bungkusan dari adik pos laju..ewah..ewah kemain mama...hahaha tapi satu je yang mama beli ye, alhamdulillah baju yang mama beli dari sweet muslimah tu dah selamat sampai petang semalam.

Sampai rumah petang semalam,belum sempat turun kereta, buah hati tanya mama " kertas apa kat depan tu?" mama yang agak rabun nih pun cakaplah, kertas melayang kot tu.. buah hati cakap "bukanlah macam bungkusan je" lepas buka pagar mama terus tengok..lahhhh bungkusan untuk mama rupanya, ada ke main campak macam tu je? mujurlah tak hujan,kalau tak mesti dah berenang- renang bungkusan tu kat depan ni haa..

Alhamdulillah...rezeki Allah bagi untuk mama, dapatlah mama ephyra trial pack dari cik sue owner blog qasehnyarania mama saja cuba-cuba je dalam rania turn's 1 giveaway tu, tak sangka pulak terpilih sebagai pemenang pertama.

Sebenarnya memang mama teringin nak mencuba ephyra nih, tak sangka dapat trial pack dari ciksu bolehlah mama cuba, dah selamat pun mama cuba pagi tadi, sedap rasanya tak macam makan ubat atau supplement yang pernah mama cuba sebelum ni,kalau ok bolehlah mama terus gunakan ephyra ni, ye lah teringin juga nak makan supplement tapi tidak tahu apa yang terbaik untuk diri sendiri, jadi mama cubalah dulukan.






 terima kasih cik su untuk ephyra ni, suka sangat mama.

Alhamdulillah...dengan hanya berblog dapat berjumpa kawan-kawan yang baik, tanpa pernah berjumpa, silaturrahim tetap terjalin, moga ukhuwah kita dialam maya ini berterusan..insha Allah.

Allahummasolli a'la sayyidina Muhammad
Waala a'li sayyidina Muhammad

Wassalam

7 comments:

  1. tahniah... bestnye dpt hadiah..
    kalau serasi blh la teruskan dan recommend.. hehe..
    gambar baju yg baru dibeli takde ke?

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah rezeki.kite pun lama dah nak try ephyra ni tp selalu tertangguh je

    ReplyDelete
  3. saya pun biasa dengar orang cite
    tapi belum penah cuba ephyra ni...takut nak cuba...hehe
    apapun tahniah ye kak =)

    ReplyDelete
  4. Wah.. lebih cun la akak lepas ni.. ramai yg kata ephyra ni bagus..

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah selamat sampai..
    semoga serasi dgn akak hendakNya
    enjoy :)

    ReplyDelete
  6. tahniah kak. tak sangka Rania pilih mama aryan jadi no satu hihihihi

    ReplyDelete

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...