Tuesday, 21 July 2015

Salam aidilfitri


Assalamualaikum....

Sudah ada yang mula bekerja ke? Mama masih bercuti,khamis baru kerja.


Tema tahun ini...pilihan buah hati mama.. pink hihihi...bila hantar gambar kat grup wasap..ramai yang kata eh..nak pulak buah hati mama tu pakai pink.. buah hati mama tu ok je...apa ada hal pink pun ok katanya..masih macho dan hensem hehehe...

Ok la...nanti mama update cerita raya pula ye...masih belum ada mood untuk bercerita...

Wassalam


6 comments:

  1. Salam....Saja Menyinggah jap...

    Sama juga tema dengan saya....cuma suami saya klu pink lembut...dia tak nak.... huhuhu

    ReplyDelete
  2. Amboi kak.. lama tul cutinya..
    Lawa semua berpakaian pink ni.. nampak sedondonla korang..

    ReplyDelete
  3. salam eidulfitri ... mohon maaf zahir dan batin ...

    ReplyDelete
  4. kira ok la en azmi nk pakaii pink colousaya ajak suami beli baju pink nk samakan dgn rania pon dia ckp x nk.mana ada lelaki pakai pink katanya. adoi
    nnti nk tunjuk pic ni.

    ReplyDelete
  5. saya teringat time saya bersanding sebelah suami pun pakai pink
    padahal suami saya juga yang pilih tu =)
    sweet nampak semua pakai pink tu

    p/s-bebudak memang susah suruh pandang kamera kan. hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...