Wednesday, 29 November 2017

Saja nak ambik aura

Assalamualaikum...

Haa mak hainom okje mama ni bukan sawan GA tau tapi sawan pasal #fattzura ecehhh, dah sawan kat #fattzura tu teruslah menyawan join GA hahaha manalah tahu ada rezeki Allah nak bagi nanti. Tengok gambar #Fattzura nikah tu rasa nak senyum je mama...ehhh mama minat fazura tu tau dari dulu lagi lah sebab cantik je fazura tu. Fattah tu takdelah minat sangat tapi bolehlah nak tengok dia berlakon, tapi nampak macam budak baik je budak Fattah tu kan.

eh eh sweet je tengok 
Ada akak sorang ni yang duduk kat belakang mama ni berjiranlah dengan family fattah ni, katanya fattah ni memang budak baik, budak mesjid gitu, kalau pegi masjid tu memang adalah muka dia masa dulu-dulu sebelum jadi artis dan masa mula-mula jadi artis tu, masa zaman kurus kering katanya, bila dah sado sikit ni tak pernah jumpa lagilah, mungkin sekali sekala je balik rumah familykan. Akak ni kata mak fattah pun geng masjid juga, akak ni kalau pergi masjid memang jumpalah mak fattah tu.. haaa kau semangat mama nak ceritakan hehehe sekali sekali nak cerita pasal retis kan, bukan selalu..lagipun tengah hangat citer fattzura ni kan, mama up la sebab minat

Tengok cantik sangat fazura ni kan, bertemu juga jodohnyakan, aturan Allah memang cantikkan... ehh mama ikuti juga cerita-cerita artis ni lah, baca jugalah gosip2 artis ni.."gosip2 juga, Allah jangan lupa" kalau takde benda baik yang nak dicakap baik kita diam, kadang kesian tengok komen2 negatif nih, kita doa je lah yang baik2 inshaAllah pasti yang baik2 juga Allah bagi dekat kita nanti. Semoga ikatan pernikahan mereka berkekalan hingga ke dalam syurga Allah.

Lagu dari aizat untuk fattah dan fazura

Jika ku radio dan engkau lagunya
kan aku putarkan hingga semua terleka
begitulah kita ditakdirkan untuk bersama

Jikaku air wudhukmu menjadi serimu
dalam lima waktu
jika kau kuat percaya akulah jodohmu
jagamu selalu

Menarilah sayang dihari bahagia
dibawah bulan bintang
kasih kita berdua

Jangan bimbang sayang
kita harungi bersama berdua selamanya
samapai ke hari tua
mencintaimu

kaulah watak utama dalam setiap drama
yang sering dimainkan menjadi kegilaan
begitulah kita ditakdirkan untuk bersama

Menarilah sayang dihari bahagia
dibawah bulan bintang
kasih kita berdua

Jangan bimbang sayang
kita harungi bersama berdua selamanya
samapai ke hari tua
mencintaimu

Engkaulah satunya menjadi milikku
sampai ke hari tua
mencintaimu

Tengok Fattzura bernikah tetiba mama pun nak ambik aura jugaklah mbahahaha... aura lah sangatkan, ye lah tak lama lagi tak sampai sebulan lagi mama pun  nak sambut anibesari yang ke-9 jadi tengok2 gambar nikah fazttzura ni sengih2 je lah, ehhh rasa macam nak naik pelamin lagi jek..



Nahhhh.... pengantin lama hakhakhak #MILAH. nak jugak ko hashtag bagai ye mama..ehhh sekarang ramai buat hashtag mama pun nak try lah jugak, tapi apasal #milah??? ... ye lah azmi + fazilah jadilah milah wakakaka...amacam sweet ke idokkk.. Ok lah babai

Wassalam

10 comments:

  1. Ambik aura & ambik mood ye kak lah.. X lama da nk anibersary.. Hihi..

    ReplyDelete
  2. hahaha lawak la mama ni. part last tu sweet hokay :D

    ReplyDelete
  3. #milah ek, haha. Mau guling2 #fattzura tu kalo sesat kat sini.
    Yelah...Kita doa yg baik2 aje utk dorang Kan, moga bertambah iman, berbahagia hngga ke jannah, aminnn.

    ReplyDelete
  4. haha, gelak sorang-sorang saya baca entry ni. Milah pun ok gak. semoga #Fattzura dan #Milah bahagia ke jannah

    ReplyDelete
  5. Amboiii gambar yg bawah sekali tu..... tak sabar nak tidorlah tu hahahahha....
    Pertama kali tengok Fattah ni cerita 'Playboy itu Suamiku' masa tu tak sukalah tengok dia berlakon. Lepas tu bila dia berlakon dalam cerita Surihati Mr Pilot tu mcm best pulak. Mcm tak sangka pulak ko dah kawen Pattah oi hihi.....
    Tapi yelah memang sama cantik sama padanlahkan depa berdua ni.

    Mana tak kaki masjid, tengoklah omaknya, tudung labuh tu weyh

    ReplyDelete
  6. Amboi posing maut tu kak. Apa salahnya nak bersanding sekali lg. Norman memey pun br buat kan baru2 ni. Haha.

    Ana start minat dorang gara2 HSC lah. Rasa sesuai sgt drg tu. En suami pun pernah jumpa fazura. Friendly and humble je dia tu. Sejak tu ana suka dgn dia walaupun dulu byk kes fazura ni kan.

    Semoga fattzura berbahagia hendaknya. Sama juga utk akak sekeluarga.

    ReplyDelete
  7. Posisng akak kalah #fattzura. Happy anniversary 😘 #nakamikaurajugak #doakan #hahahaha

    ReplyDelete
  8. kite tak bape minat fattah nie kak.. tapi kite minat fazura sebab memang natural beauty abes.. tapi bile tengok video and gmbr kawen dorang, tetibe jadi minat pulak kat fattah.. hahha.. untung fattah dapat fazura..

    ReplyDelete
  9. Wahhh....cantik lah pasangan pengantin lama. Happy anniversary 🌹🌹🌹

    ReplyDelete

Assalamualaikum...sudah baca rajin2 la komen,lg panjang lagi mama suka...

Tahniah anak-anak mama

Assalamualaikum... Alhamdulillah syukur pada Allah setelah berhempas pulas selama lebih sebulan menyiapkan kerja balik malam, keluar rumah...